Een magisch, leerzaam en blijvend cadeau voor baby's

Een geboortelied met naam is een magisch geschenk omdat het een unieke en persoonlijke manier is om de geboorte van een kind te vieren en te herdenken. Music is Magic. Niet alleen voor volwassenen, maar de invloed van muziek op een baby is niet alleen magisch, maar ook heel leerzaam. 
Hersenen worden geprikkeld en gestimuleerd. Het is daarom ook nog super leerzaam en stimulerend.

 1. Het heeft emotionele waarde: Een geboortelied met naam kan een diepgaande emotionele betekenis hebben voor de ouders en het kind. Het kan een speciaal gevoel van verbondenheid creëren en herinneringen oproepen aan de eerste maanden en jaren van het leven van het kind.

 2. Het is persoonlijk: Een geboortelied met naam is persoonlijk gemaakt voor het kind en de ouders. Het kan een diepgaande betekenis hebben die alleen zij begrijpen, en het kan hen helpen de band tussen hen te versterken.

 3. Het is een blijvend aandenken: Een geboortelied met naam kan worden bewaard als een blijvend aandenken aan de geboorte van het kind. Het kan worden gekoesterd als een tastbare herinnering aan deze bijzondere tijd in het leven van het gezin.

 4. Het kan worden gebruikt voor speciale gelegenheden: Een geboortelied met naam kan worden gebruikt voor speciale gelegenheden zoals verjaardagen, doopfeesten, kerstvieringen en andere belangrijke mijlpalen in het leven van het kind.

 5. Het is een unieke manier om je liefde te tonen: Een geboortelied met naam is een unieke manier om je liefde en waardering te tonen voor het kind en de ouders. Het is een cadeau dat met veel zorg en aandacht is gemaakt en dat laat zien hoeveel je van hem of haar houdt.

 6. Het is tijdloos: In tegenstelling tot speelgoed of kleding die na verloop van tijd kan verslijten, blijft een geboortelied met naam een tijdloos geschenk dat jarenlang kan worden gekoesterd.  Daarnaast zijn ook deze vijf dingen nog leuk om te weten welke invloed muziek heeft op de ontwikkeling van een baby.

  Het heeft een positief effect: Muziek heeft bewezen een positief effect te hebben op de ontwikkeling van baby’s en jonge kinderen. Een geboortelied met naam kan bijdragen aan de ontwikkeling van het kind en kan helpen bij het creëren van een rustige en ontspannen omgeving.

  Welke ontwikkelingsgebieden worden gestimuleerd met muziek?
 1. Emotionele ontwikkeling: Muziek kan een baby helpen emoties te herkennen en te begrijpen. Door te luisteren naar muziek met verschillende stemmingen en tonen, kan een baby leren hoe emoties klinken en hoe ze zich voelen.

 2. Taalontwikkeling: Muziek kan helpen bij het ontwikkelen van taalvaardigheden. Baby’s kunnen de verschillende klanken in muziek herkennen en proberen na te bootsen. Dit kan bijdragen aan de ontwikkeling van hun spraak- en taalvaardigheden.

 3. Motorische ontwikkeling: Muziek kan de motorische ontwikkeling van een baby stimuleren. Door naar muziek te bewegen en te dansen, kan een baby leren hoe zijn of haar lichaam werkt en hoe het kan bewegen.

 4. Sociale interactie: Muziek kan een baby helpen om sociale vaardigheden te ontwikkelen. Door samen met anderen naar muziek te luisteren of te zingen, kan een baby leren hoe hij of zij met anderen kan communiceren.

 5. Slaap: Muziek kan ook helpen om een baby te kalmeren en te helpen slapen. Zachte, rustgevende muziek kan een baby helpen om te ontspannen en in slaap te vallen.

 
 

Wat je nog meer moet weten over het geboortelied:

Wat kost het geboorteliedje met naam?
39 euro. 

Wat krijg je?
– Liedje  in mp3 met elke gewenste naam, (of als je een tweeling krijgt, zing ik 2 namen in)

– Poster met de songtekst van het lied. 

– De naam van het kindje hoor je 6x terug in het liedje.

Hoe lang duurt het voordat ik het ontvang?

Maximaal 5 werkdagen. Of download gelijk het liedje + songtekst als het in mijn data base zit. 

Wat is een geboortelied nog meer?

 •  Een super leuke aanvulling op het reguliere geboortekaartje,
 • Een alternatief voor een geboortekaartje / geboorteaankondiging,
 • Een warm welkom voor (jouw) babytje,
 • Een blijvend cadeau omdat het niet stuk kan, én het ook erg leuk is voor als je kindje groter is, (je kindje kan het dan ook zelf meezingen)
 • Gemakkelijk om te delen met vrienden en kennissen via social media, email of what’s app,
 • Ideaal om te geven als je niet zo dicht in de buurt woont.
 • Het is een ‘digitaal cadeau’. Je kan het natuurlijk ook op een CD branden en deze versturen.
 
 
error: Content is protected !!