"Waarom een gepersonaliseerd geboortelied met naam het perfecte kraamcadeau is"

Ben jij op zoek naar het perfecte gepersonaliseerde kraamcadeau?

 

Een geboortelied met de naam van de baby erin verwerkt is een bijzonder en uniek cadeau om te geven aan kersverse ouders. Het is niet alleen persoonlijk en origineel, maar het heeft ook een emotionele waarde. Hier zijn een aantal redenen waarom een geboortelied met naam een mooi kraamcadeau is voor ouders:

 1. Betekenisvol: Het geven van een geboortelied met de naam van de baby erin verwerkt is een heel betekenisvol cadeau. Het laat zien dat je de tijd en moeite hebt genomen om iets speciaals te maken voor de baby en de ouders. Het is een uniek en persoonlijk cadeau dat lang gekoesterd zal worden.

 2. Herinnering: Een geboortelied met de naam van de baby erin verwerkt is een prachtige herinnering aan de geboorte van de baby. Het lied kan op elk moment beluisterd worden en zal herinneringen oproepen aan de tijd dat de baby geboren werd. Het is een cadeau dat de ouders voor altijd bij zal blijven.

 3. Emotionele waarde: Een geboortelied met de naam van de baby erin verwerkt heeft ook een emotionele waarde. Het liedje is speciaal geschreven voor de baby en de naam van de baby is erin verwerkt. Het is een cadeau dat de ouders raakt en dat ze voor altijd zullen koesteren.

 4. Uniek: Een geboortelied met de naam van de baby erin verwerkt is een uniek cadeau. Het is niet iets dat je in de winkel kunt kopen en het is alleen voor de baby geschreven. Het is een cadeau dat de ouders nog nooit eerder hebben gekregen en dat ze waarschijnlijk nooit meer zullen krijgen.

 5. Groei: Een geboortelied met de naam van de baby erin verwerkt kan meegroeien met de baby. Het liedje kan op elk moment beluisterd worden en zal de ouders eraan herinneren hoe klein en kwetsbaar de baby ooit was. Het is een cadeau dat de ouders jarenlang kunnen koesteren en dat ze aan de baby kunnen doorgeven als deze ouder wordt.

 6. Unieke band: Een geboortelied met de naam van de baby erin verwerkt kan ook helpen om een unieke band tussen de baby en de ouders te creëren. Het is een cadeau dat de ouders kunnen gebruiken om de baby te kalmeren of om de baby te helpen slapen. Het is een cadeau dat een speciale betekenis heeft voor de baby en de ouders.

 7. Creativiteit: Een geboortelied met de naam van de baby erin verwerkt is ook een cadeau dat veel creativiteit vereist. Het is niet alleen het schrijven van een liedje, maar ook het bedenken van een melodie en het opnemen van het liedje. Het is een cadeau dat laat zien dat de gever veel tijd en moeite heeft gestoken in het maken van iets speciaals voor de baby en de ouders.

 8. Passie: Het schrijven van een geboortelied met de naam van de baby erin verwerkt is iets dat gedaan wordt vanuit passie

 

Wat je nog meer moet weten over het geboortelied:

Wat kost het geboorteliedje met naam?
39 euro. 

Wat krijg je?
– Liedje  in mp3 met elke gewenste naam, (of als je een tweeling krijgt, zing ik 2 namen in)

– Poster met de songtekst van het lied. 

– De naam van het kindje hoor je 6x terug in het liedje.

Hoe lang duurt het voordat ik het ontvang?

Maximaal 5 werkdagen. Of download gelijk het liedje + songtekst als het in mijn data base zit. 

Wat is een geboortelied nog meer?

 •  Een super leuke aanvulling op het reguliere geboortekaartje,
 • Een alternatief voor een geboortekaartje / geboorteaankondiging,
 • Een warm welkom voor (jouw) babytje,
 • Een blijvend cadeau omdat het niet stuk kan, én het ook erg leuk is voor als je kindje groter is, (je kindje kan het dan ook zelf meezingen)
 • Gemakkelijk om te delen met vrienden en kennissen via social media, email of what’s app,
 • Ideaal om te geven als je niet zo dicht in de buurt woont.
 • Het is een ‘digitaal cadeau’. Je kan het natuurlijk ook op een CD branden en deze versturen.
 
 
error: Content is protected !!