Hoe zou het zijn als je vandaag nog je podcast kon opnemen en online zetten?

Ik wil je graag de basis leren hoe je stap voor stap jouw eigen podcast vandaag nog kunt opnemen en online zet! En kunt voorzien van een toffe intro MET muziek!

Stel je voor dat je  via 6 modules met video’s leert hoe je  jouw eigen audio’s kunt opnemen en online kunt zetten? En daarbij ook een stock muziektrack naar keuze krijgt t.w.v. 49 euro + extra ‘ kracht van muziek en hoe je jouw sound vindt in 3 stappen’ module . 

 

 

Een investering in jezelf. Zodat je gelijk verder kunt om jouw (potentiële) klanten blij te maken met jouw podcast! Want jouw boodschap mag gehoord worden! En hoe fijn is het als je dat zelfstandig kunt?

Ik leer je stap voor stap in o.a. videolessen:

– Welk (basis)apparatuur je kunt gebruiken voor de opname en edit van jouw audio

– Hoe je eenvoudige edits zelf kunt doen

-Ik geef je mijn 5 beste tips voor thuisopname

– Ik geef je inspiratie over hoe je een fijne intro maakt voor je podcast,

– Ik leer jou hoe je de juiste muziek kiest voor jouw podcast en de muziek is inclusief voor rechtenvrij gebruik. (track t.w.v. 49 euro)

– Ik laat je zien hoe je jouw eerste audiotrack online kunt zetten op Soundcloud

– En hoe je de podcast kunt embedden op jouw(wordpress) site of kan delen in de jouw nieuwsbrief

BONUS:

– Handleiding je podcast op Spotify & iTunes zetten

– Document ; je podcast als contentmachine

– Video: Ik leer je hoe je een interview op afstand kunt opnemen

– Module ‘ kracht van muziek en hoe je jouw sound vindt in 3 stappen’ 

Hoi Ik ben Elianne

En de oprichtster van de Muziek Fabriek Online.
Podcast jingle’s en intro’s maken, en ook podcasts maken doe ik al jaren. Ik heb inmiddels 100-den ondernemers geholpen om gave podcast intro’s te maken. Daarnaast heb ik heel veel ervaring met het opnemen van podcasts. Nadat ik vaak vragen kreeg zoals: ‘ Elianne, welk programma kan ik gebruiken? Hoe kan ik een bestand editten? Etc.’  Leek het me een goed idee om mijn kennis over audio te delen. Op een laagdrempelige manier.

Er is zoveel te vinden online. Maar waar moet je nou op letten als je opneemt? Ik heb mijn beste tips gebundeld, handigheidjes en lessen uit mijn eigen fouten. En. Het leuke vind ik zelf aan deze training, dat je muziek naar keuze erbij hebt zodat je gelijk een toffe intro kunt maken!

Mijn missie is dat audio ook in jouw bedrijf een plezier is, en jij het voor je kan laten werken. Dat je jouw creativiteit kan laten stromen en je handvatten hebt zodat je na deze training zelfstandig met audio aan de slag kunt.

Wil jij alles op 1 plek kunnen vinden zodat je gelijk aan de slag kunt met de opname van jouw geleide meditatie?
Wil je een vraag kunnen stellen aan mij op jouw specifieke vraag?

 

Meedoen?

Je kunt meedoen als je jezelf omschrijft als ‘ best handig ‘ met computers.

Je een programma kunt downloaden & installeren en een microfoon kunt aansluiten.

Alles op een rij:

 • Je hebt een jaar lang toegang tot de online training
 • Na de training heb je de kennis in huis om  zelf een podcast op te nemen en online te zetten
 • Krijg je inspiratie voor jouw  podcast intro +  ik leer je muziek kiezen die bij je past 
 • Mag je een stock muziektrack naar keuze downloaden t.w.v. 49 euro

Uit deze muziek kan je kiezen voor je intro:

(uiteraard zijn de playlists zonder het soundlogo ‘ muziek fabriek online’. )

Kickstart je podcast

online training + muziektrack

159 euro excl.
 • Een jaar toegang tot de training
 • Na de training heb je de kennis in huis om  zelf een podcast op te nemen en online te zetten
 • Mag je een stock muziektrack naar keuze downloaden t.w.v. 49 euro
 • Toegang tot bonussen
 • Voor 1 eindgebruiker | Persoonlijke licentie

Nog een vraag? Drop 'm hieronder 🙂

  Jouw naam (verplicht)

  Jouw e-mail (verplicht)

  Dit mailtje gaat over:

  Waar kan ik je mee helpen? Tell me :-).

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  error: Content is protected !!