Muziekgebruik voor je bedrijf is steeds noodzakelijker want social media, video content en podcast voor je bedrijf is is niet meer weg te denken vandaag de dag. 
Misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar ‘ hoe klink jij? Of jouw bedrijf’ ?


Een muzikale huisstyle voor je bedrijf, SAY WHAT?

De visuele huisstyle is bekend.
Denk maar aan de kleuren van je website of je logo. Je ziet ze terug op je (digitale) visitekaartje, social media, in je video’s. Dat doe je omdat mensen je dan kunnen herkennen, en gelijk een beetje kennis maken met de feeling en vibe die je wilt uitstralen.

Maar omdat je voor de ‘ nieuwe media’ veel meer gebruik maakt van audio en muziek, is er een nieuwe huisstyle ontstaan. De muzikale huisstyle. Zo noem ik het maar. 

Zie het als een visuele huisstyle, maar dan in ‘ geluidsvorm’. 

Omarm de kracht van muziek. Brand jezelf.

Veel mensen weten niet dat muziek een hele grote invloed heeft op jouw publiek. 

Maar studies over merkbeleving en muziek laten zien dat muziekgebruik – en dan het juiste gebruik ervan je veel kan opleveren. Of in gevallen van niet zo slim gebruik je kan tegenwerken.

Denk maar eens aan een winkel waar de muziek te hard staat en je een opgefokt gevoel krijgt. Dan ren je gelijk weg toch? Ook al hebben ze nog zulke mooie kleding. De emotie die de muziek oproept, doet je een beslissing maken om te blijven of om weg te gaan.
Zo werkt muziekgebruik binnen jouw bedrijf ook. Simpel. Muziek gebruiken zonder plan is dan ook zonde!! 

Laat muziek voor je werken.

Het gebruiken van de juiste muziek is een slimme en snelle manier om herkenbaar te zijn, jezelf te onderscheiden en verbinding in je bedrijf te creëren.

Want muziek is emotie. En met muziek kun je dus ook emoties oproepen.
Positieve, negatieve, vertrouwen geven, inspiratie aanwakkeren… Welk doel heb jij met jouw content? En welke vibe wil jij die geven?

En het komt op meer plekken terug dan je denkt.

Muziek is op heel veel onderdelen van je bedrijf in te zetten waardoor je jouw huisstyle, sfeer en vibe kunt overbrengen. Van muziek voor je social media kanalen, achtergrond muziek voor video’s, voor een online programma, vlogs, muziek voor in de wachtkamer, telefoon wachtmuziek, intro tunes, leadermuziek voor je youtubekanaal, intro / outro’s jingle voor podcast, overgangsmuziek… 

Denk je erover om muziek op maat te laten maken? Dat kan als je:

 • Je weet wie je bent en hoe jij wilt dat mensen jou ervaren,
 • Regelmatig video, vlogs, podcast inzet voor jouw bedrijf,
 • Je gelooft in de impact van muziek als middel om mensen diep (aan) te raken,
 • Je bent op zoek naar de manier hoe je nog meer jouw feel, vibe en boodschap kunt uitdragen als bedrijf in jouw online (en offline) content,
 • Je wilt een vast pakket op de plank hebben liggen met muziek waarvoor je de juiste rechten hebt, en die perfect passen bij jou als mens / ondernemer en bij JOUW ideale klant. 

Herken je dit?

 • Je hebt een mooie visuele huisstyle, maar nog geen muziek die jouw eigen unieke feeling en vibe uitstraalt met muziek?
 • Je hebt een ratjetoe van muziek van verschillende plekken gehaald, weet niet meer precies welke licentie waarbij hoort, en bovendien heb  je  de muziek gekozen omdat het leuk klonk, maar niet perse met een doordacht doel zodat het ook jouw doelgroep aanspreekt. Of misschien gebruik je nog helemaal geen muziek en wil je daar nu eens goed mee beginnen. 
 • Je voelt dat je binnen jouw bedrijf zo uniek bent geworden en daar past geen muziek meer bij die anderen ook gebruiken.

Inspiratie sessie

Ben je benieuwd welke mogelijkheden er zijn voor jouw bedrijf op het gebied van een eigen muzikale huisstyle? 
Boek dan een gratis inspiratie sessie. 

Ik kijk dan met je mee hoe jij muziek nog meer voor je kan laten werken en waar jij nog meer verbinding en eenheid kan creeeren met muziek. 

Wil jij de toon zetten met jou eigen unieke geluid?! Laat dan een muzikale vertaling maken door mij .

Muziek is mij (Elianne) met de paplepel ingegoten. Componeren, producen, zingen, teksten schrijven, zang melodieën maken, harmonieën zingen.. 
Rond 8 jaar begon mijn vrije muzikale avontuur. 

Het is mijn grote passie gebleven en ik kan er heel veel van mijn creativiteit in kwijt. Ik geloof erin dat elk individu of bedrijf een eigen geluid heeft. Iedereen is immers uniek en heeft een eigen feeling en vibe. En muziek is zo’n gave tool om hiermee een vertaling te maken. Dat is waar ik mij in de afgelopen 10 jaar in gespecialiseerd heb. Het maken van muzikale vertalingen van mensen en bedrijven. 


Zo die feeling en vibe die jij graag wilt dat andere mensen ervaren bij jou omzetten naar een uniek muziekstuk.

Ook wel bekend als de intro tunes, podcast jingle’s, vlog leadermuziek, vlogmuziekjes…
 

Ik heb inmiddels al honderden muzikale vertalingen gemaakt o.a. van Annic ten Duis, Delia Skin Master, Kelly Caresse, Florine Duif, Wil & Tien, Smartgirls, ISSA, Debbie Bernasco, Charlotte van ’t Wout, Binti home, So V’s Choice en vele anderen. 

Voordat ik een muzikale vertaling van jou kan maken, spreken we altijd eerst even – online – af via Zoom of Facetime. Dan kunnen we samen in gesprek gaan over jouw geluid – en hoe dat dan ongeveer zou moeten klinken. Op basis van een paar vragen krijg ik daar een goede indruk van. Ook bespreken we ideeën over wat de tekst van jou gezongen jingle zal worden. Ik ga altijd uit van de belangrijkste zin die jij tegen jouw ideale klant zou willen zeggen. 

Ik werk heel intuïtief, en zorg er altijd voor om zo goed mogelijk te kunnen connecten met jou. Voor mij is het noodzakelijk dat jij weet wie jij bent. Hoe beter je daarover hebt nagedacht, hoe makkelijker ik ook van jou een vertaling kan maken die recht binnen komt in je hart, en die je voelt tot in je tenen. Zet de toon met jouw eigen unieke geluid!

Love to make you sound good 🙂 

Na ons gesprek hoef je niks meer te doen. Want dan ga ik aan de slag!

Mijn opdrachtgevers <3

Kies het pakket wat bij jou past:

Muzikale huisstyle pakket 1

395 excl.
 • Unieke compositie op maat bij jouw wensen max 30s
 • 2e compositie op maat, afgeleid van eerste (slow version of gebruik andere instrumenten) max 30 s
 • Levenslang gebruiksrecht voor alle on en offline doeleinden
 • Exclusief gebruiksrecht (ofwel je bent de enige in de hele wereld die deze muziek heeft en mag gebruiken)

Muzikale huisstyle pakket 3

795 excl.
 • Unieke gezongen jingle op maat max 30 s
 • De compositie van de jingle (instrumentale versie)
 • 2e compositie op maat, afgeleid van eerste (slow version of gebruik andere instrumenten) max 30 s
 • Levenslang gebruiksrecht voor alle on en offline doeleinden voor bovenstaande maatstukken (ofwel je bent de enige in de hele wereld die deze muziek heeft en mag gebruiken)
 • Exclusief gebruiksrecht voor bovenstaande maatstukken
 • 1 jarig MEMBERSHIP op alle stockmuziek (geen exclucief gebruiksrecht, gebruiksrecht gedurende 1 jaar)

YES! IK WIL DE TOON ZETTEN MET MIJN EIGEN GELUID!

  Jouw naam (verplicht)

  Jouw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Jouw bericht

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  error: Content is protected !!