Met het geboortelied is het allemaal begonnen. Nadat ik op zoek was naar DE manier om mijn babytje in mijn buik welkom te heten op de wereld, dacht ik ineens: 'waarom maak ik geen lied voor hem om hem welkom te heten'?!

Daarin kan ik al mijn liefde kwijt, mijn wens en de fijnste woorden voor hem… Én om zijn naam bekend te maken…


Ik kreeg zoveel reacties op dit lied dat ik besloot om ook persoonlijke liedjes voor andere mensen te maken.

Het perfect muziek cadeau wat met liefde is gemaakt, vind je dan ook hier!
Ik maak voor jou de meest persoonlijke, originele en bijzondere muziek cadeau’s voor elke bijzondere gelegenheid. Van een beetje op maat tot volledig op maat. Voor jezelf, als cadeau voor een bijzonder persoon.

 

Een volledig op maat gemaakt lied, een lied met alleen een op maat gemaakte songtekst op één van mijn composities of een liedje met naam. Zo is er voor elke budget een super persoonlijk en blijvend cadeau.

ELKE BIJZONDERE GELEGENHEID VERDIENT EEN EIGEN LIED

MUZIEK WORDT EEN FEEST!

GEBOORTELIED MET NAAM

Dit geboortelied is geïnspireerd op de geboorte van mijn zoon. Voor hem maakte ik het eerste geboortelied in 2011. Daarna ben ik dit ook voor andere ouders gaan maken. En om ervoor te zorgen dat elk kind een geweldig welkom gezongen krijgt op de wereld, heb ik het geboortelied met naam gecomponeerd. Dit is het eerste enige geboortelied met naam in Nederland!

GOEDEMORGEN LIED MET NAAM

Wie wil er nou geen eigen goedemorgenlied met naam? Heide Lise en ik hebben de handen ineen gesloten om samen een te gek lied met bijpassende animatie te maken. Wakker worden wordt een feest! Het enige goedemorgenlied met naam in Nederland!

KINDERLIED MET NAAM

Een super positief kinderlied waarin de naam van de peuter, kleuter of schoolkind wordt gezongen. De mooiste glimlach is van….. ?

 

SLAAPLIEDJE MET NAAM

Een heel lief en schattig slaapliedje met naam. Waarin je zelf ook in slaap dommelt… 
ZZZZZ

 

Ik ga voor een lach op jouw gezicht, kippenvel, een traan van ontroering... Mijn missie is om van jouw gevoel en wens de perfecte muzikale vertaling te maken.

HUWELIJKSLIED | LIEFDESLIED MET NAAM

Een lied wat je kan draaien op de dag zelf, tijdens de ceremonie, op het feest, en de rest van je leven. 
Of geef het cadeau aan je geliefde.
Om jullie liefde te vieren en vast te leggen in een lied. Omdat jullie liefde bijzonder is!

 

SONGTEKST OP MAAT

Wil jij een op maat geschreven songtekst op een van de composities van de Muziek Fabriek Online? Dat maak voor het huwelijk, geboorte, kinderen en afscheid. 

VOLLEDIG OP MAAT GEMAAKT LIED

Wil jij echt iets unieks, bijzonders en blijvends voor een bijzondere gelegenheid? Dan kan ik ook voor jou een volledig op maat gemaakt lied maken. Ik maak een unieke compositie, schrijf de tekst en maak meerstemmige zanglijnen. Deze zin ik in en ontvang je in mp3 formaat.  Voor het huwelijk, geboorte, afscheid, liefde, bedrijf, evenement of musical. 

HEB JE EEN VRAAG? OF WIL JE GELIJK ENE LIEDJE BESTELLEN? STUUR ME DAN EEN MAILTJE! W

  Jouw naam (verplicht)

  Jouw e-mail (verplicht)

  Dit mailtje gaat over:

  Waar kan ik je mee helpen? Tell me :-).

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  error: Content is protected !!