Herken je dit?

 • Je hebt een mooie visuele huisstyle, maar nog geen muziek die jouw eigen unieke feeling en vibe uitstraalt met muziek?
 • Je hebt een ratjetoe van muziek van verschillende plekken gehaald, weet niet meer precies welke licentie waarbij hoort, en bovendien heb  je  de muziek gekozen omdat het leuk klonk, maar niet perse met een doordacht doel zodat het ook jouw doelgroep aanspreekt. Of misschien gebruik je nog helemaal geen muziek en wil je daar nu eens goed mee beginnen. 
 • Je voelt dat je binnen jouw bedrijf zo uniek bent geworden en daar past geen muziek meer bij die anderen ook gebruiken.

Je bent klaar voor jouw eigen geluid?

Muziek is mij (Elianne) met de paplepel ingegoten. Componeren, producen, zingen, teksten schrijven, zang melodieën maken, harmonieën zingen.. 

Het is mijn grote passie gebleven en ik kan er heel veel van mijn creativiteit in kwijt. Ik geloof erin dat jij ook een  eigen geluid hebt. Iedereen is immers uniek en heeft een eigen feeling en vibe. En muziek is zo’n gave tool om hiermee een vertaling te maken. Dat is waar ik mij in de afgelopen 10 jaar in gespecialiseerd heb. Het maken van muzikale vertalingen van mensen en bedrijven. 


Die feeling en vibe die jij graag wilt dat andere mensen ervaren bij jou – vertaal ik graag naar een uniek muziekstuk.

 

Ik heb inmiddels al honderden muzikale vertalingen gemaakt o.a. van Annic ten Duis, Delia Skin Master, Kelly Caresse, Florine Duif, Wil & Tien, Smartgirls, ISSA, Debbie Bernasco, Charlotte van ’t Wout, Binti home, So V’s Choice en vele anderen. 

Voordat ik een muzikale vertaling van jou kan maken, spreken we altijd eerst even – online – af via Zoom of Facetime. Dan kunnen we samen in gesprek gaan over jouw geluid – en hoe dat dan ongeveer zou moeten klinken. Op basis van een paar vragen krijg ik daar een goede indruk van. Ook bespreken we ideeën over wat de tekst van jouw gezongen jingle zal worden. Ik ga altijd uit van de belangrijkste zin die jij tegen jouw ideale klant zou willen zeggen. 

Ik werk heel intuïtief, en zorg er altijd voor om zo goed mogelijk te kunnen connecten met jou. Voor mij is het noodzakelijk dat jij weet wie jij bent. Hoe beter je daarover hebt nagedacht, hoe makkelijker ik ook van jou een vertaling kan maken die recht binnen komt in je hart, en die je voelt tot in je tenen. 

Love to make you sound good 🙂 

Na ons gesprek hoef je niks meer te doen. Want dan ga ik aan de slag!

Nog even voordat we van start gaan een paar vragen:

 • Je gelooft in de impact van muziek als middel om mensen diep (aan) te raken?
 • Je bent op zoek naar de manier hoe je nog meer jouw feel, vibe en boodschap kunt uitdragen als bedrijf in jouw online (en offline) content?
 • Je wilt een vast pakketje met  muziek op de plank hebben liggen met muziek waarvoor je de juiste rechten hebt, en die perfect passen bij jou als mens / ondernemer en bij JOUW ideale klant?

Je wilt gaan voor een super compleet pakket voor jouw bedrijf?

Met dit pakket heb je een super compleet muzikale huisstyle pakket. Je kunt hiermee uit de voeten voor alle content in je bedrijf. Voor podcast, vlogs, video’s, online programma etc.
De maatstukken – dus de gezongen jingle en de instrumentale versie worden speciaal voor jou op maat gemaakt. Van compositie tot aan de zang melodielijnen. Daarop heb je natuurlijk levenslang – uniek en exclusief gebruiksrecht. Het Soundprofile pakket is een pakketje met 3 stockmuziektracks uit mijn stockbank die ik voor jou voor selecteer op basis van de jingle. Dit pakket is handig zodat je net wat meer variatie hebt in combinatie met de jingle als achtergrond muziek voor video’s. Voor de stockmuziek heb je een levenslang niet exclusief gebruiksrecht.
Vooralle muziekstukken geldt dat je het onbeperkt mag gebruiken voor alle on en offline media. 

YES laten we samen de toon zetten 🙂

  Jouw naam (verplicht)

  Jouw e-mail (verplicht)

  Dit mailtje gaat over:

  Waar kan ik je mee helpen? Tell me :-).

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Mijn opdrachtgevers <3

  Verschillende muzikale huisstyle pakketten:

  Muzikale huisstyle pakket 1

  395 excl.
  • Unieke compositie op maat bij jouw wensen max 30s
  • 2e compositie op maat, afgeleid van eerste (slow version of gebruik andere instrumenten) max 30 s
  • Levenslang gebruiksrecht voor alle on en offline doeleinden
  • Exclusief gebruiksrecht (ofwel je bent de enige in de hele wereld die deze muziek heeft en mag gebruiken)

  Muzikale huisstyle pakket 3

  795 excl.
  • Unieke gezongen jingle op maat max 30 s
  • De compositie van de jingle (instrumentale versie)
  • 2e compositie op maat, afgeleid van eerste (slow version of gebruik andere instrumenten) max 30 s
  • Levenslang gebruiksrecht voor alle on en offline doeleinden voor bovenstaande maatstukken (ofwel je bent de enige in de hele wereld die deze muziek heeft en mag gebruiken)
  • Exclusief gebruiksrecht voor bovenstaande maatstukken
  • 1 jarig MEMBERSHIP op alle stockmuziek (geen exclucief gebruiksrecht, gebruiksrecht gedurende 1 jaar)
  error: Content is protected !!