Maak van je eigen meditaties een magische beleving

Als je meditaties gaat opnemen (of hypnose, visualisaties, yoga nidra’s of…) is  is het slim om na te denken over de beleving van jouw meditatie. 

Er zijn verschillende mogelijkheden hoe jij jouw meditaties kunt vormgeven of ontwerpen.

Zo zijn er een aantal dingen waar je over na kunt denken.

– Wie spreekt het in? Jijzelf of wil je het laten inspreken?

– Wil ik een eigen soundlogo om te zorgen voor eenheid en herkenbaarheid?

– Welke muziek wil ik gebruiken? (meditatiemuziek of binaural beats?)

 

 

Wil je het in laten spreken? Of zelf inspreken en laten editten?

Een uniek soundlogo toevoegen?

Hoi Ik ben Elianne

Ik ben hier om je te helpen bij het creeeren van jouw eigen geleide meditaties, hypnoses, visualisaties en of yoga nidra’s.

Vanuit de Muziek Fabriek Online componeer ik meditatiemuziek, binaural beats en Healing Frequency Muziek. Maar daarnaast is het designer van meditaties ook een van mijn andere passies.  Of je nou zelf wilt inspreken, of dat je wilt dat ik dat voor je doe…  Ik heb inmiddels honderden meditaties gefixt voor ondernemers. Inclusief een op maat gemaakt soundlogo om herkenbaar te zijn en eenheid te creëren. 

 

Mijn missie is dat audio ook in jouw bedrijf een plezier is, en jij het voor je kan laten werken. Dat je jouw creativiteit kan laten stromen en ik je handvatten geef om jouw meditaties naar NEXT level te brengen. 

 

Kies je voor meditatie muziek of bianaural beats?

(uiteraard zijn de playlists zonder het soundlogo ‘ muziek fabriek online’. )

Nog een vraag? Drop 'm hieronder 🙂

  Jouw naam (verplicht)

  Jouw e-mail (verplicht)

  Dit mailtje gaat over:

  Waar kan ik je mee helpen? Tell me :-).

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  error: Content is protected !!