Wil jij bij jouw meditatie een eigen meditatie video?

Hoi Ik ben Elianne

Meditaties inspreken en editten, en uiteraard jouw meditatie voorzien van prachtige meditatie muziek. Dat regel ik voor je. 

Maar nadat mijn klanten mij vroegen  of ik ook voor hen een meditatie video wilde maken, heb ik besloten om het hele pakket aan te bieden. 

In je eigen huisstyle, en natuurlijk met als optie om iets van een visualisatie en details in de muziek terug te laten komen in de video. 

Laten we eerlijk zijn. De meditatie video is vooral voor ‘ de mooi’ omdat de meeste mensen na het kijken van een x aantal seconden hun ogen dicht doen. Maar voor jouw online programma, is het toch wel heel mooi als het past bij jouw huisstyle en de meditatie. 

 

 

Mijn missie is dat audio ook in jouw bedrijf een plezier is, en jij het voor je kan laten werken. Dat je jouw creativiteit kan laten stromen en ik je handvatten geef om jouw meditaties naar NEXT level te brengen. 

 

Zo kan eruit zien

Simpel en mooi 

ps. dit is een minuut video ter illustratie. 

Zo werkt het

Mail me, en stuur me de mp3 (meditatie) door (als ik die niet voor je heb geedit of ingesproken). 

Stuur me ook jouw logo, en laat me weten wat voor soort kleuren je graag wilt zien terugkomen in de video + lettertype en de titel van de meditatie. 

Laat me ook weten wat voor soort visual je wilt terugzien. Misschien hebben we samen gekozen voor bijvoorbeeld zee-geluiden in de meditatie. Dan is dat natuurlijk een prachtige visual om terug te laten komen. 

Ik hou ervan om alles te laten kloppen, en dus het beeld en geluid elkaar te laten versterken vanuit jouw eigen huisstyle. 

 

Hoe lang duurt het ?

Nadat ik je heb bevestigd en ik alle informatie heb ontvangen, kun je binnen 10 werkdagen de meditatie video in je mailbox verwachten 🙂 

Tarief

Prijs op aanvraag, afhankelijk van wensen en duur. 

Mijn missie is dat audio ook in jouw bedrijf een plezier is, en jij het voor je kan laten werken. Dat je jouw creativiteit kan laten stromen en ik je handvatten geef om jouw meditaties naar NEXT level te brengen. 

 

Nog een vraag? Drop 'm hieronder 🙂

  Jouw naam (verplicht)

  Jouw e-mail (verplicht)

  Dit mailtje gaat over:

  Waar kan ik je mee helpen? Tell me :-).

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  error: Content is protected !!