Omarm de kracht van unieke muziek en maak het onderdeel van jezelf als merk. 

Jij bent uniek. En jij klinkt dus ook anders dan jouw collega podcaster.
Muziek doet een beroep op emoties. En kan dus dat oproepen wat jij wilt. Maak gebruik van die kracht.
Je kunt jouw luisteraar gelijk in die vibe zetten die jij wilt. Omdat je naast jouw stem geen andere middelen hebt om jouw luisteraar in jouw vibe te krijgen, is het heerlijk voor de luisteraar en makkelijk voor jezelf om via muziek de feeling op te roepen. Maak jezelf herkenbaar en onderscheid jezelf met jouw eigen sound.

Een op maat gemaakte muzikale huisstyle is niet voor iedereen weggelegd.

Het is namelijk exclusief en alleen voor jou, helemaal op maat gemaakt, perfect passend bij wie jij bent. 

Je moet dit dat ook alleen willen als je voor de ultieme beleving, herkenbaarheid, exclusiviteit wilt gaan voor jouw podcast. Als je ook voelt dat muziekgebruik de extra dementie geeft aan jouw podcast, dan kan ik samen met jou een op maat gemaakte huisstyle maken. 

Ik bied 3 verschillende muzikale pakketten. 

Van alleen een gezongen of gesproken podcast jingle tot aan het volledig pakket voor jouw bedrijf. 

Wil je alleen stockmuziek? Dat kan ook, kijk maar onderaan de pagina. 

Een andere mogelijkheid is om door mij jouw introjingle in te laten spreken. 

 

IK WIL EEN UNIEKE HUISSTYLE VOOR MIJN BEDRIJF

Prijzen zijn inclusief 1 correctieronde. Daarna reken ik per correctieronde 49,- excl.

muzikale huisstyle pakket
PINK

Voor jou als je:

Dit pakket is voor jou als je vaak podcast afleveringen maakt en met muziek jouw eigen stempel wilt drukken. Je bent je zeer bewust van het feit wat muziek kan doen met jouw luisteraar en wilt door muziek de verbinding leggen. Het pink podcast pakket is het meest uitgebreide pakket wat er is. En alles zit erin zodat jij je geen zorgen meer hoeft te maken over muziek voor jouw podcast. Alle onderdelen liggen in dezelfde style, maar kunnen afwisselend of samen worden gebruikt. Dit pakket is perfect als je jouw luisteraar steeds weer op een andere manier wilt prikkelen door af te wisselen met muziek, maar wel de herkenbaarheid en eigenheid te behouden.

Hoe het werkt:

We maken een online afspraak via Skype, Zoom of Facetime. Aan de hand van een aantal vragen die je vooraf per email ontvangt interview ik jou. Ik breng al jouw wensen in kaart. Daarna hoef je niets meer te doen. Binnen een week ontvang je jouw jingle, instrumentale versie, acapella versie en nieuwe compositie in de style van de jingle.

ROSANNE RAUBUN

FLORINE DUIF

ISSA

SO V'S CHOICE

muzikale huisstyle pakket
RED

Voor jou als je:

Dit pakket is voor jou als je vaak podcast afleveringen maakt en met muziek jouw eigen stempel wilt drukken. Je bent je zeer bewust van het feit wat muziek kan doen met jouw luisteraar en wilt door muziek de verbinding leggen. Het red podcast pakket is een uitgebreid pakket. Je kunt heel goed uit de voeten met de onderdelen die erin zitten om een podcast met intro en outro te maken. Ook zit er een ' mini soundprofile' in. Dit is een pakket met 3 stockmuziektracks die ik voor jou voorselecteer. Deze kunt je gebruiken voor bijvoorbeeld overgangen, of af en toe inzetten voor de intro of outro. Ik zorg ervoor dat de muziektracks in de lijn liggen met de sfeer die jij wilt uitdragen. Dit pakket bevat alles voor een goede basis!

Hoe het werkt:

We maken een online afspraak via Skype, Zoom of Facetime. Aan de hand van een aantal vragen die je vooraf per email ontvangt interview ik jou. Ik breng al jouw wensen in kaart. Daarna hoef je niets meer te doen. Binnen een week ontvang je jouw jingle, instrumentale versie en mini soundprofile.

KELLY CARESSE

SOULSOUP

KIM BUINING

STORYSTYLER

muzikale huisstyle pakket
yELLOW

Voor jou als je:

Dit pakket is voor jou als je regelmatig video's of vlogs maakt en deze inzet voor jouw bedrijf. Je weet dat jij uniek bent en dat jij een eigen sound verdient. Het yellow podcast pakket is het pakket waarmee je een mooie basis hebt voor jouw podcast. Het pakket geeft je de mogelijkheid om jouw podcas uniek te maken met een eigen intro.

Hoe het werkt:

We maken een online afspraak via Skype, Zoom of Facetime. Aan de hand van een aantal vragen die je vooraf per email ontvangt interview ik jou. Ik breng al jouw wensen in kaart. Daarna hoef je niets meer te doen. Binnen een week ontvang je jouw jingle. Jet kunt dit pakket aanvullen met onderstaande extra's:

NICOLE ENGELS

SOULSOUP

TAKE IT SLOW

VICKY VERMEIREN

MYLOVELYNOTEBOOK

MYLIFESTYLEGIDS.NL

IK WIL EEN INGESPOKEN JINGLE OP STOCKMUZIEK

Wil jij graag een ingesproken intro tune op stockmuziek met bijvoorbeeld de tekst ‘ dit is de podcast van….’ ??  

Dat kan! Het voordeel van deze optie is dat je geen tijd kwijt bent aan het zoeken van stockmuziek omdat ik dat voor je doe. 
Aan de hand van een aantal vragen selecteer ik twee muziektracks voor.
Jij kiest welke het beste bij jou past.
Daarna spreek ik de aangeleverde tekst in.
Duur tussen de 10 en 20 seconden.

Je krijgt ook de stockmuziektrack aangeleverd die je dan bijvoorbeeld als outro of als overgangsmuziekje kunt gebruiken. 

Kost dat? 
Voorselectie muziektrack, opname ingesproken tekst & stockmuziektrack voor 139,- excl.

GWYNETH LEERMAKERS

IK WIL ALLEEN STOCKMUZIEK

Stockmuziek is een goede oplossing als je op zoek bent naar rechtenvrijemuziek. Er zijn twee opties.

  • Weet jij niet welke muziek past bij jouw podcast?
  • Je hebt weinig kaas gegeten van muziek? 
  • Je wel wat ondersteuning kan gebruiken bij het kiezen om de juiste ‘ snaar’ te raken bij jouw klant?
  • Je geen zin hebt om uurren doelloos in de  stockmuziekbank rond te luisteren om vervolgens je tijd te hebben verspild en nog steeds niet het juiste muziekje hebt gevonden?

Herken je jezelf hierin? Doe dan mee aan mijn  instagram cursus:

‘ van verdwaald in de stockmuziekbank naar de juiste muziek voor jouw podcast in 3 stappen’.  Cursus + muziektrack naar keuze kost 24 euro excl. btw

Als je je hierin herkent, dan is mijn korte cursus wat voor jou. 

Je kunt ook zelf in de stockmuziekbank zoeken als jej dat liever wilt. Het is ingedeeld in categorieën. 

  • Tracks kosten  19 , 24 of 29 euro excl. 
  • Voor on en offline media te gebruiken 
  • Keuze uit verschillende genres  en mood’s. Van klassiek, meditatiemuziek, tot happy en feel good muziektracks. Hip-hop, funky, chill out en electronische muziek.
error: Content is protected !!