Gepersonaliseerd kraamcadeau; het geboortelied met naam

Een geboorte is een bijzondere gebeurtenis die gevierd mag worden. En wat is er nu mooier dan een persoonlijk cadeau geven dat speciaal voor de pasgeboren baby is gemaakt? Een geboortelied met naam is een uniek en gepersonaliseerd kraamcadeau waar de kersverse ouders jarenlang plezier van zullen hebben. In deze blog lees je meer over het geboortelied met naam als gepersonaliseerd kraamcadeau.

Als je op zoek bent naar een persoonlijk kraamcadeau is er heel veel keuze.. Als je voor echt wat anders, unieks en tranentrekkende wilt gaan… Dan is dit gepersonaliseerde kraamcadeau echt een hit. 

Een geboortelied met naam is een bijzonder cadeau waarbij de naam van de pasgeboren baby centraal staat. De naam van de baby wordt 6 keer gezongen! Het is niet alleen een cadeau voor de baby, maar ook voor de ouders. Het geeft hen een bijzonder gevoel dat er speciaal voor hun kindje een lied is gemaakt.

Wat is nou echt een leuk baby cadeau? Wat ook nog leuk is als het kindje groter wordt? Dat is best wel lastig te vinden.. Met dit lied heb je alles in 1. 

Een geboortelied met naam is een cadeau dat de baby zijn of haar hele leven lang zal koesteren. Ook als de kindjes groter worden is dit nog een prachtige herinnering. En zal een kindje zich ook extra speciaal voelen zodra het zijn of haar naam hoort. Het liedje kan worden afgespeeld tijdens bijvoorbeeld het slapen gaan, het spelen of tijdens speciale momenten zoals verjaardagen. Het kan een vertrouwd en geruststellend gevoel geven voor de baby om zijn of haar eigen naam in een liedje te horen.

Je bent nog op zoek naar het perfecte kraamcadeau. Je wilt iets geven wat blijvend is? Iets wat nog jaren lang afgespeeld kan worden… hoe te gek zou dat zijn?

Een geboortelied met naam is een bijzonder kraamcadeau. Het is origineel en persoonlijk en zal zeker gewaardeerd worden door de kersverse ouders. Het is een cadeau dat lang meegaat en waar de ouders en de baby jarenlang plezier van zullen hebben.

Als ouders dit lied luisteren vanuit het kraambed… Is dit echt een heel speciaal cadeau voor kersverse ouders.

Een geboortelied met naam is niet alleen een cadeau voor de baby, maar ook voor de kersverse ouders. Het is een cadeau dat hun kindje viert en waarbij de ouders kunnen genieten van het liedje dat speciaal voor hun kindje is geschreven. Het kan een emotioneel en bijzonder moment zijn om het liedje voor het eerst te horen.

Geef het als geboorte cadeau.. 

Een geboortelied met naam is een cadeau dat past bij de geboorte van een nieuw leven. Het is een cadeau dat de geboorte van de baby op een unieke manier viert.

Een geboortelied met naam is een uniek en persoonlijk cadeau dat past bij de geboorte van een nieuw leven. Het is een cadeau dat de kersverse ouders jarenlang plezier zullen hebben en dat de baby zijn of haar hele leven lang zal koesteren. Een geboortelied met naam is een bijzonder cadeau dat zeker gewaardeerd zal worden door de kersverse ouders.
Veel van hen zijn tot tranen toe geroerd….


Wat je nog meer moet weten over het geboortelied:

Wat kost het geboorteliedje met naam?
39 euro. 

Wat krijg je?
– Liedje  in mp3 met elke gewenste naam, (of als je een tweeling krijgt, zing ik 2 namen in)

– Poster met de songtekst van het lied. 

– De naam van het kindje hoor je 6x terug in het liedje.

Hoe lang duurt het voordat ik het ontvang?

Maximaal 5 werkdagen. Of download gelijk het liedje + songtekst als het in mijn data base zit. 

Wat is een geboortelied nog meer?

  •  Een super leuke aanvulling op het reguliere geboortekaartje,
  • Een alternatief voor een geboortekaartje / geboorteaankondiging,
  • Een warm welkom voor (jouw) babytje,
  • Een blijvend cadeau omdat het niet stuk kan, én het ook erg leuk is voor als je kindje groter is, (je kindje kan het dan ook zelf meezingen)
  • Gemakkelijk om te delen met vrienden en kennissen via social media, email of what’s app,
  • Ideaal om te geven als je niet zo dicht in de buurt woont.
  • Het is een ‘digitaal cadeau’. Je kan het natuurlijk ook op een CD branden en deze versturen.
 
 
error: Content is protected !!