Elianne Rumahloine

Elianne Rumahloine

Een lach op jouw gezicht, kippenvel, een traan van ontroering… Mijn missie is om van jouw gevoel en wens de perfecte muzikale vertaling te maken.
Al mijn composities, teksten en zang maak ik met heel mijn hart, liefde en passie. En voor mij is het geslaagd als jij het voelt tot in je tenen 🙂

COMPONIST | PRODUCER  | SINGER SONGWRITER

Al mijn hele leven lang maak ik muziek. Muziek maken is me met de paplepel in gegoten. Mijn beide ouders (en de rest van de familie) speelt een instrument of zingt. Meerstemmig zingen deden we veel. Prachtig vond ik dat, hoe stemmen zelf hun weg vinden naar harmonie. Als ik muziek maak, dan ervaar ik ook dat gevoel van harmonie. En dat maakt me echt gelukkig!

Ik componeer sinds dat ik een jaar of 7 ben. Pianoles kreeg ik vanaf mijn 4e. Ik heb altijd een grote passie gevoeld voor creeren. Heerlijk vind ik dat! Iets nieuws maken. Misschien leuk om te weten is dat ik alles op gehoor speel. Ik kan geen noot lezen.

Mijn naam is Elianne Rumahloine en de oprichtster, eigenares van de ‘Muziek Fabriek Online’..
Ik schrijf,  zing en componeer en produceer alle muziek.
Mijn passie ligt in het vertalen van jouw gevoel in een persoonlijke lied.

Het idee van het maken van liedjes en muziek op maat is ontstaan toen ik mijn eerste lied op maat maakte, speciaal voor mijn eigen kindje.

Ik was op zoek naar een blijvend, persoonlijk en bijzonder cadeau voor hem. En omdat ik al mijn hele leven lang muziek maak en liedjes componeer besloot ik een lied voor hem te maken.

Een geboortelied met zijn naam, met al mijn liefde, meest speciale gevoelens verwoord in een exclusief lied voor mijn kindje om hem het meest warme welkom te geven op de wereld ging het worden!!

Nadat het klaar was wist ik het. Dit wilde ik ook voor andere mensen gaan maken.
Dit ontroerende muziekstuk was het begin voor vele nieuwe liedjes op maat.

Omdat muziek raakt. En als het over jou gaat, komt het recht je hart binnen.

Je haalt er herinneringen mee op en door de persoonlijke tekst kun je naar een bepaald gevoel terug gaan.
Hierdoor kun je je ontroerd voelen en zelfs kippenvel krijgen!

En dus werd bij de geboorte van mijn kindje, de ‘Muziek Fabriek Online’ geboren 🙂