Ik ben gefascineerd door muziek en energie.
Al lange tijd wilde ik graag zelf de healing frequency music gaan componeren.

And so it happened!

Healing frequency Music (of ook wel Solfeggiomuziek) is muziek wat op een specifieke frequentie is gecomponeerd en invloed heeft . Geluid is namelijk trilling (zoals alles in het Universum trilling met een andere frequentie is) en elke trilling heeft een ander effect op ons.
Door naar deze muziek te luisteren ga je deze frequentie overnemen in je lichaam en kun je helen door muziek.

Er zijn 9 healing frequencies.
Elke frequentie heeft een eigen kracht. Deze muziek kun je voor jou laten werken in In jouw geleide meditaties, visualisaties etc. 

Inmiddels heb ik deze 9 frequenties beschikbaar in mijn shop hieronder voor het gebruik van jouw geleide audio’s. 

Ik leg kort hieronder even uit welk frequenties er zijn en welk effect ze hebben.

174 Hz muziek heeft invloed op het verminderen van fysieke pijn en geeft je organen een gevoel van veiligheid en zekerheid.

285 Hz muziek helpt je om weefsel terug te laten keren naar z’n oorspronkelijke vorm.

396Hz muziek helpt het bij het loslaten van belemmerende emotionele patronen als angst en schuldgevoelens.

417 Hz helpt je om situaties ongedaan te maken, je te reinigen en en verandering mogelijk maken. Het brengt je in contact met een onuitputtelijke energiebron waarmee je je leven kunt veranderen.

528Hz frequentie muziek wordt ook wel de love frequency genoemd. De liefdesfrequentie, staat voor transformatie, wonderen en het repareren en helen van DNA patronen.

639Hz is gericht op het helen van relaties.
Bij het omgaan van relatieproblemen kan het helpen om naar deze frequentie te luisteren. Het verbetert de communicatie, het begrip, de tolerantie en de liefde.

741Hz frequentie helpt om de innerlijke kracht te vergroten en opent een kanaal naar gezuiverde expressie van liefde en betekenis.

852Hz helpt je om je intuïtie te versterken. Intuïtie en emoties verbinden zich met elkaar en jouw ware innerlijke doel wordt helder.

963 Hz muziek zorgt voor het ervaren van eenheid onze ware natuur. Ook wel de ‘ frequency of god’ genoemd.

Hoi Ik ben Elianne

Sinds ik me bewust werd dat er meer mogelijk is met muziek maken dan alleen ‘ leuke muziek maken’ en ik de eindeloze power en helende werking ervan begon te ontdekken… Besloot ik dat ik het anders ging doen. En ook andere muziek wilde maken voor mijn klanten.

 Sinds de dag dat ik kennismaakte met het werk van Nikola Tesla, jaren geleden, ontstond er steeds meer de behoefte om samen te werken met het universum.

En zo geschiedde.

Ik maakte meer dan 100 muziekstukken die bij kunnen dragen aan het welzijn van de luisteraar.
Om beter te ontspannen, slapen, mediteren en genezen.

Om makkelijker tot het onderbewustzijn toe te dringen met meditatiemuziek & binaural beats. En nu ook deze nieuwe serie Healing Frequency music.  

Meer weten over de verschillende freuquenties? Hieronder kun je per frequentie een aparte uitleg vinden. Klik op de afbeelding. 

Mijn missie is om muziek te maken die resoneert met het universum, waardoor jij  of jouw klant zich beter, fijner, gezonder, meer verbonden in harmonie met zichzelf.
Daarom componeer ik al mijn muziek op 432 Hz. En soms op andere helende frequenties 🙂

Healing Frequency Music & Pure Tone

Alle tracks hebben een duur tussen de 15 en 30 minuten. 

Na aankoop ontvang je 1 of 2 tracks