Dit Is Waarom Je Jarenlang Plezier Hebt Van Het Geboortelied Met Naam Als Kraamcadeau

Een geboortelied met naam is een uniek en persoonlijk cadeau voor zowel ouders als kinderen. Het lied kan op verschillende momenten in het leven van het kind worden afgespeeld, wat bijdraagt aan de blijvende waarde ervan. Hieronder zijn genoeg redenen waarom je jarenlang plezier hebt van een geboortelied met naam. Al met al een duurzaam kraamcadeau!

 1. Het lied kan worden afgespeeld tijdens speciale gelegenheden zoals verjaardagen en andere feestelijke gebeurtenissen.

 2. Het kan een rustgevend effect hebben op het kind, vooral tijdens momenten van onrust of verdriet. Zeker gedurende het eerste levensjaar, en ook vaak nog daarna. De lieve wensen voor een mens zijn frequenties die hem of haar goed doen. 

 3. Het lied kan fungeren als een herinnering aan de eerste maanden van het kind en de liefde die de ouders voelden bij de geboorte.

 4.  Persoonlijk: Het geboortelied is op maat gemaakt en bevat de naam van het kindje. Hierdoor is het een persoonlijk cadeau dat niet snel vergeten zal worden. Een naam verander je niet, dus het blijft altijd persoonlijk. 
 5. Het kan dienen als een educatief hulpmiddel om het kind te helpen zijn of haar naam te leren spellen en uitspreken.

 6. Het lied kan worden doorgegeven van generatie op generatie, waardoor het een belangrijk onderdeel wordt van de familiegeschiedenis en -tradities.

 7. Tijdloos: Het geboortelied is een tijdloos cadeau, dat ouders jarenlang kunnen koesteren. Het is een blijvende herinnering aan de geboorte van hun kindje.

 8. Multifunctioneel: Het geboortelied kan op verschillende manieren gebruikt worden, zoals bijvoorbeeld bij de geboorte, doop, verjaardag, enzovoort.

 9. Milieuvriendelijk: Het geboortelied is een digitaal cadeau, wat betekent dat er geen fysieke materialen voor nodig zijn en er geen afval wordt geproduceerd. 

Wat je nog meer moet weten over het geboortelied:

Wat kost het geboorteliedje met naam?
39 euro. 

Wat krijg je?
– Liedje  in mp3 met elke gewenste naam, (of als je een tweeling krijgt, zing ik 2 namen in)

– Poster met de songtekst van het lied. 

– De naam van het kindje hoor je 6x terug in het liedje.

Hoe lang duurt het voordat ik het ontvang?

Maximaal 5 werkdagen. Of download gelijk het liedje + songtekst als het in mijn data base zit. 

Wat is een geboortelied nog meer?

 •  Een super leuke aanvulling op het reguliere geboortekaartje,
 • Een alternatief voor een geboortekaartje / geboorteaankondiging,
 • Een warm welkom voor (jouw) babytje,
 • Een blijvend cadeau omdat het niet stuk kan, én het ook erg leuk is voor als je kindje groter is, (je kindje kan het dan ook zelf meezingen)
 • Gemakkelijk om te delen met vrienden en kennissen via social media, email of what’s app,
 • Ideaal om te geven als je niet zo dicht in de buurt woont.
 • Het is een ‘digitaal cadeau’. Je kan het natuurlijk ook op een CD branden en deze versturen.