Muziek laten componeren voor animatie

muziekcompositie voor animatie

Denk je erover om muziek te laten componeren voor een animatie? 
Misschien ben ik dan degene die bij jouw project past!

Mijn missie is altijd om jouw animatie zo goed mogelijk uit te laten komen en te ondersteunen.
Dat muziek een belangrijke rol speelt voor de kijker van jouw animatie is een feit. Muziekgebruik doet een beroep op de beleving van de video. Muziek roept emotie op.  De vraag aan jou is: welke emotie wil je aanspreken?
Als muziek en video samen kunnen worden afgestemd, dan versterkt het elkaar!

Ik zorg er altijd voor dat we samen volledig afstemmen wat de rol van muziek in jouw animatie zal worden.
Dit kan zijn meer op de achtergrond, of misschien wil je juist een muziekstuk wat meer op de voorgrond aanwezig is. Ik pas me aan bij jouw doel, doelgroep en vibe die je wilt overdragen in de animatie. Voordat ik muziek componeer voor jouw animatie zal ik je dan ook een paar vragen stellen en hebben we in elk geval één keer telefonisch contact.

Met Heide Lise werkte ik onlangs aan twee animaties.

De eerste animatie is het maatschappelijk Power2us project vanuit de GGD.
De tweede animatie waar ik de muziek voor componeerde is de animatie welke Heide Lise maakte waarin ze haar skills als animator en illustrator laat zien.

 

Video Power2us

Video Animatie Heide Lise

https://www.youtube.com/watch?v=g3jFHX5owPQ

 

Wil je meer weten over samenwerken? Mail me dan naar info@muziekfabriekonline.nl