Vlog muziek

Vlog muziekje, intro muziekje youtube video

Vlog muziekje? Intro of outro tune voor Youtube kanaal? Muziek voor onder video?

Ze springen met paddenstoelen uit de grond. De vloggers.
Voor degene die niet weet wat een vloggers is.
Dit is de wikipedia omschrijving van een vlog:

Vlog (een afkorting voor video weblog) is de benaming van een dagboek (Engels: log) op internet, waarbij het grootste deel van het dagboek bestaat uit videobeelden. De vlog is een variant op het blog (afkorting voor weblog), waarbij de inhoud voornamelijk tekst is.

Een vlogger is dus iemand die een video maakt over een stuk van zijn of haar leven.

Jouw vlog is een weergave van jouw identiteit. Eigen muziekje voor je vlog? 
Omdat veel vloggers een eigen identiteit hebben en dit ook uit willen stralen, maken zij gebruik van muziek.
Veel vloggers én Youtuber’s maken gebruik van intro en outro muziek om zichzelf een stempel te geven. Dé aankondiging dat de vlog gaat beginnen of afgelopen is. Je kunt daarmee de ‘zin’ opwekken om naar de video te kijken (omdat de muziek gekoppeld is aan de emotie waarmee iemand kijkt) of iemand in die vibe laten als je het als outro gebruikt van… ‘de yes het was leuk’.

Gebruik muziek als positieve stempel.
Veel Youtube – ers experimenteren met muziek. De een doet dat wat beter dan de ander. Maar dát muziek invloed heeft op de emotie van de kijker (dat kan goed of slecht zijn) is voor de meeste mensen duidelijk.
Starten met een liedje wat niet zo leuk is aan het begin is minder tof dan wanneer het wel leuk  is. En je wil natuurlijk dat mensen positief beginnen en of eindigen bij jouw vlog.
Hoe positiever dit gevoel is bij de muziek, hoe meer ze dit opslaan als ‘hey, tof!’ ik krijg zin om te blijven kijen (of juist niet).

Ik ben zelf fanatiek Youtube kijkster / vlogkijkster en heb me de afgelopen jaren gespecialiseerd in de Youtube jingle en korte intro – outro muziekjes. De vlog muziekjes maak ik op maat. Passend bij een Youtube kanaal. Volledig rekening houdend met jouw vibe, sfeer en persoonlijkheid.

Voor mijn vriendinnnetjes van 2wmn maakte ik er meerdere op maat.

De meest recente intro’s zijn  (vlog muziekje) is deze:

 

Wil je ook een eigen youtube jingle, intro of outro tune? Zeg maar je eigen vlog of youtube muziekje?
Stuur me even een mailtje!