Mijlpalen

Muziek passie

Ik deel vandaag een paar van mijn mijlpalen van de afgelopen jaren.

Afmaken van werk
Voor de meeste mensen misschien de normaalste zaak van de wereld. Het afmaken van werk.
Toch was het voor mij een grote kunst om in de beginperiode om te gaan met het gestructureerd werken. Ik luisterde naar mijn werk en dacht dan… Ik heb zoveel materiaal, maar er is niks echt af.
Ik ben een chaotisch persoon. Ik heb meestal te veel ideeen dan te weinig.
Ik stroom soms over van creativiteit wat ik dan niet in de juiste banen kon leiden. Dan begin ik aan 10 dingen tegelijk en uiteindelijk was dan alles half af.

Ik heb de afgelopen jaren heel veel geleerd en mezelf vaak een schop onder de kont gegeven.
En een van de beste dingen die ik heb kunnen doen is het investeren in structuur aanbrengen. Voor mij kan ik wel zeggen dat ik tegenwoordig gestructureerd werk. En dat voelt toch wel als een mijlpaal!

 

Nieuwe dingen en veelzijdigheid

Wat vind ik het toch leuk dat ik alle gekte, creativiteit en
Zo verwachten veel mensen misschien niet van mij dat ik ook klassieke muziek maak. Ook al vind ik het soms best spannend om in het diepe te springen. Ik ben altijd weer blij als ik het vertrouwd op mijn creativiteit. En sta er dan soms zelf ook best van te kijken wat ik heb gemaakt. Dat bewijst voor mij dan altijd maar weer dat ik slechts een doorgeefluik ben. Zodra ik mijn deur van boven open zet, en de creatie, intentie en muzikale interpretatie binnen laat komen, het altijd goed is. Ik vind het dan ook een mijlpaal dat ik vaak nieuwe dingen probeer.
Van een samenwerking voor een logopedieproject, tot het maken van  een klassiek stuk lees: ‘the anthem’ voor Fifpro World Players Union, van een hiphop project tot een productlijn liedjes met naam, van Youtubekanaal jingle’s tot huwelijksliedjes op maat.
Ik vind nieuwe dingen proberen en maken en  de veelzijdigheid daarvan toch wel een mijlpaal!

 

Meer van mezelf laten zien

Eigenlijk is meer van mezelf laten zien nog geen mijlpaal, maar wel een doel!
Toch is het feit dát ik meer van mezelf wil en ga laten zien van mezelf dit jaar een mijlpaal, omdat ik het eerder niet eens in mijn hoofd haalde. YAAAAYYY 🙂

 

Winnen van prijzen

Een andere mijlpaal is het winnen van prijzen. Ik doe best regelmatig mee aan wedstrijden. Singer songwriter wedstrijden. Het is een erkenning en feestje om 1e, 2e, of 3e te worden. Mensen zeggen vaak: doe toch mee aan the voice, of idols. Maar dat zijn nou juist van die wedstrijden waar ik niet tussen pas. Ik heb niet de beste stem, ook niet de beste perfomance… Ik ben liever de ‘underdog’ . En ik hou er gewoon het meeste van om vanuit mijn eigen huis liedjes te schrijven 🙂

 

Besef…

Een mijlpaal voor mij is het feit dat ik de Muziek Fabriek Online echt serieus ben gaan nemen. Ik ben altijd bezig geweest als hobby. En heb altijd heel veel tijd, energie en liefde geïnvesteerd. Puur omdat ik het geweldig vind om dit te doen. Muziek maken is mijn passie. Ik stop in elk muziekstuk een stukje van mezelf.
Ik vind het een mijlpaal om te mogen en kunnen zeggen dat de Muziek Fabriek Online steeds groter wordt. Steeds mee betekenis krijgt.
Ik merk steeds meer waarom ik dit doe en wat het teweeg kan brengen bij andere mensen.
Dit is meer dan een hobby… Ik ga voor deze passie!