10 manieren om een geboorteliedje met naam te gebruiken

#geboorte #geboortemuziek #geboortelied #kraamcadeau #kraamkado #kraamcadeautje #welkom #cadeau #duurzaam #gelukkig #trots #liefde #geboren #blij #dankbaar #nieuw #uniek #bijzonder #cadeau #cadeautje #muziek #muziekfabriekonline #origineel #origineelcadeau

Het geboortelied is een prachtig blijvend kraamcadeau. Wat je zowel voor jezelf kunt laten maken of cadeau kunt doen als kraamcadeau. Je kunt het liedje zingen voor de geboorte, als je baby klein is, maar ook door grotere kinderen wordt een eigen lied gewaardeerd. 

Als je op zoek bent naar een origineel, uniek en bijzonder cadeau voor jezelf en je baby of een speciale baby in je omgeving… Dan is dit een prachtig duurzaam geschenk. 
En ik kan je vertellen.. nog geen één moeder heeft het droog gehouden bij het horen van het liedje voor haar baby!

 

Hieronder licht ik nog 10 manieren uit hoe je een geboorteliedje met naam kunt gebruiken.

  1. Als je het liedje laat maken voordat jouw baby geboren wordt, kun je het het geboortelied al zingen voordat de baby geboren is. Je baby vindt het heerlijk om naar jou te luisteren en deze fijne wens te horen met zijn of haar naam. Na de geboorte zal je baby dit liedje ook herkennen en zich er rustig door voelen.
  2. Bovendien kun je deze muziek opzetten tijdens de ontsluiting / bevalling. Zing je baby een welkom op de wereld!
  3. Speel het geboorteliedje als je een geboorte / kraam feest houdt voor je kindje.
  4. Laat je jouw baby dopen? Dan is deze muziek perfect om tijdens de ceremonie te draaien.
  5. Doe een geboorteliedje cadeau als kraamcadeau.
  6. Speel het geboortelied voor je kindje als rustgevend en ontspannend muziekje gedurende de dag.
  7. Gebruik het geboortelied als alternatief voor een geboortekaartje.
  8. Verstuur het geboortelied digitaal aan vrienden en familie. Dit is een hele duurzame, ‘groene’ en goedkope optie door het via email of What’s app te versturen. Je ontvangt ook een PDF met de gepersonaliseerde songtekst.
  9. Brandt het geboortelied op CD of op USB stick, print de songtekst uit en verstuur dit per post.
  10. Doe het geboortelied cadeau aan je kindje als ‘welkom op de wereld’ voor hem of haar. Dit zal ook als hij of zij groter is een prachtig muziekstuk zijn die hem of haar er aan herinnert hoe geliefde en gewenst hij / zij is.

Bestellen kan via info@muziekfabriekonline.nl  (elke naam is mogelijk, want ik zing elke naam apart in 🙂  Het liedje wordt digitaal per email geleverd en is inclusief een songtekst met naam in PDF formaat.  Geboorteliedje met naam songtekst

 

Beluister ‘m hier!