Gewonnen gezongen jingle’s

Het resultaat van de gewonnen gezongen jingle’s van de muziek fabriek online!

Ergens in juli hield ik de win actie en verlootte ik 2 jingle’s op maat.
Twee super dames hebben de jingle’s gewonnen.
Benay van www.benayveneese.nl en Floor van www.scarletbakes.co.uk

De reden waarom Benay de jingle wilde winnen was: 

“Ik zou graag willen winnen omdat ik nog niet echt een lekker muziekje heb kunnen vinden voor mijn video’s op YouTube. Het is het allemaal net niet. Een wat persoonlijkere/eigen tune zou ik echt geweldig vinden. Denk dat het voor jou een leuke uitdaging is omdat ik me focus op brown beauty en dus een niche blogger ben. Daar val ik met met blog al wat mee op. Nu nog een gave jingle.”

Voor haar maakte ik een jingle wat ze wil gebruiken voor haar Youtubekanaal en boek wat ze uit gaat brengen.

Haar reactie op de jingle was super leuk!

Wauwww, dit is echt geweldig. Ik vind dit zo leuk! 
Het zingt lekker mee, blijft goed hangen en de melodie is echt feelgood!
Super bedankt. Ben er echt heel blij mee.
En zo klinkt haar jingle!


De tweede winnares was Floor van Zoelen.

De reden waarom Floor de jingle wilde winnen was:

“Ik  heb een bedrijfje dat koekjesmix in potten maakt. Nu het langzaamaan begint te lopen moet ik er binnenkort aan geloven…het op video zetten van de recepten. Doodeng! Misschien dat de juiste huis jingle me kan helpen ?! Fingers crossed…!!”

Haar reactie van de jingle was ook heel fijn!

Om te roepen…WAT GAAF!  Hélemaal goed zeg!! Top…!!! Kan niet wachten nu de video af te maken en online te zetten..

En ze heeft inmiddels haar eerste video online, en jawel!! Mét de nieuwe jingle én bijpassende achtergrondmuziek 🙂 !

 

Veel kijk en luisterplezier!