Amelia leerde ik vorig jaar kennen. We hadden een super leuk gesprek over haar bedrijf, haar plannen en ook haar wens om opnieuw moeder te worden maar wat nog uitbleef na vele pogingen..

 Het is bijzonder mooi om te zien dat ze van haar ervaring, kennis en liefde in  haar levenswerk heeft verandert. 
Ze helpt jou groeien naar een krachtige mindset zodat je vanuit vertrouwen kunt leven tijdens jouw nog onvervulde (secundaire) kinderwens.

Ik heb destijds een muzikale vertaling van haar andere bedrijf, maar vooral van haar als persoon gemaakt. Dat deze muziek dus ook helemaal past bij dit bedrijf is grappig om te horen! 

Het straalt vertrouwen, liefde, zachtheid en positiviteit uit. 

” Step into faith, to switch your story, step into faith.”

Waar Amelia je bij helpt:

 

Amelia heeft een prachtig aanbod. Op haar site www.ameliastechweij.nl kun je een haar programma vinden, speciaal gemaakt voor vrouwen die een sterke (secundaire) kinderwens hebben maar waarbij het nog niet is gelukt. Ook is het voor vrouwen die in het fertaliteitstraject zitten en dit pittig ervaren en zicht angstig voelen of veel negatieve gedachtes hebben. Ook is het voor vrouwen die verlangen naar meer positiviteit en vertrouwen in de bumpy baby ride… 

“Change your Thoughts and you Change your World”

 

In haar podcast neemt ze je mee in haar eigen ervaringen en deelt ze inspiratie en kennis over hoe je je gedachten kunt omzetten en jij jouw leven kunt leven vol vertrouwen. 

 

Zo Klinkt Zij: Amelia Stechweij

WIL JIJ OOK EEN EIGEN MUZIKALE HUISSTYLE VOOR JOUW BEDRIJF?

  Jouw naam (verplicht)

  Jouw e-mail (verplicht)

  Dit mailtje gaat over:

  Waar kan ik je mee helpen? Tell me :-).

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  error: Content is protected !!