Vandaag vertel ik je alles over de muzikale huisstyle van Issaissa.nl

Issaissa.nl is opgericht door Issa. zij helpt counscious influenceer en leiders met het uitbouwen van hun merk, bewustzijnsshifts waardoor zij meer impact en winst maken. 

In de afgelopen jaren heb ik meerdere jingle’s voor Issa gecomponeerd. En wat ik heel mooi vind om te zien is dat zij elke keer als zij zelf in een diepere laag van haar bedrijf komt, daar een nieuwe sound bij hoort. 

Ik zal daaromde twee jingle’s laten horen die ik voor haar maakte. 

De huidige muzikale huisstyle die ik maakte voor Issa  bestaat uit: 

1. Een gezongen jingle
2. Instrumentale versie van de jingle
3. Acapella versie van de jingle

Onderdelen waar de muzikale huisstyle terugkomt:

Hoe het eerst was

Issa is al jaren actief met haar podcast show. Daarvoor heeft ze de afgelopen jaren verschillende jingle's laten maken door mij. Hieronder kun je de jingle beluisteren die eerst gebruikte.

Video | Vlogs | Videoreeks

Voor de video content voor de social media van Issa wordt gebruik gemaakt van de jingle, instrumentale versie, en de acapella versie. Hieronder hoor je eens stukje van de laatste jingle onder een testimonia video.

Podcast show

De muzikale vertaling van het huidige aanbod van Issa verdiende een nieuw geluid. We puzzelden samen naar een tekst die helemaal kloppend voelde voor haar. " Own, own your space, everything is connected, you can play, you can play big, when everything is connected'. LOVE IT ! En het was ook bijzonder om te merken hoe deze tekst en muziek binnen kwam.

Acapella versie

Een maand geleden heb ik een nieuw product toegevoegd aan mijn assortiment. Issa ontving de eerste 'acapella' versie van haar jingle. Hieronder kun je 'm beluisteren.

WIL JIJ OOK EEN EIGEN MUZIKALE HUISSTYLE VOOR JOUW BEDRIJF?

  Jouw naam (verplicht)

  Jouw e-mail (verplicht)

  Dit mailtje gaat over:

  Waar kan ik je mee helpen? Tell me :-).

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  error: Content is protected !!