Yoga Nidra muziek bundel

Ben jij op zoek naar muziek voor jouw eigen Yoga Nidra’s? 

Muziek voor onder de opname van jouw geleide Yoga Nidra heb ik met veel zorg samengesteld in de Yoga Nidra muziek bundel. 

Drie binaural beats op 6 Hz heb ik voorgeselecteerd voor jouw  Yoga Nidra opnames. 

Aangezien Yoga Nidra ook wel ‘ slaap’ van de Yogi genoemd wordt, is het ultieme doel om in een slaap / wakker toestand te komen waarin de spanning uit zowel je lichaam als hoofd weg vloeit. 

Een Binaural Beat op 6 Hz, ook wel Theta beats genoemd zijn uitermate geschikt voor jouw Yoga Nidra omdat je met deze audio jouw luisteraar naar een Theta staat van zijn brengt. 

Lees hier meer over de werking van Binaural Beats of Theta beats.

De Theta beats helpen de luisteraar makkelijker en sneller in de staat van zijn te brengen doordat de hersenfrequentie wordt beïnvloedt  door de muziek.

Door de combinatie van Yoga Nidra en binaural beats zorgen voor gemakkelijke ontspanning en werken de tonen en woorden diep door in het systeem van de luisteraar.

Alle muziekstukken zijn op 432 of 528 Hz gecomponeerd. 

Je hebt natuurlijk voordeel als je een bundel aanschaft!

Een bundel met 3 tracks koste 175 excl. 

Luister de beats uit de bundel

 

Deze beats zijn heel geschikt als je op zoek bent naar rechtenvrije muziek die je vrij mag gebruiken voor jouw Yoga Nidra’s.  Bijvoorbeeld omdat je jouw audio’s wilt verkopen aan jouw klanten. 

De muziektracks hebben een duur van tussen de 15 en 30 minuten en zijn allemaal loop-baar. Je kunt ze dus verlengen zolang als je wilt. 

 

Gebruiksvoorwaarden

Ja, je mag de muziek gebruiken voor jouw eigen geleide hypnose, en deze track met jouw stem laten downloaden of verkopen op jouw eigen platform. De aanschaf van de muziek is een persoonlijke licentie. De losse muziektrack mag je niet doorsturen, uploaden of delen met anderen. 

Nee, als je de muziek afneemt, mag je deze alleen gebruiken voor het inspreken van jouw geleide meditatie, hypnose of visualisatie. 

Je mag de muziek niet los, ergens online uploaden, aanbieden of doorverkopen. 

 

Meer muziek bundels!

Je zoekt muziek voor jouw eigen geleide meditaties of hypnoses die je wilt verkopen.
Maar welke muziek kies je? 

Speciaal voor verschillende meditatie thema’s heb ik muziekbundels samengesteld. 

Alle bundels zijn met veel zorg samengesteld, passend bij de feel & vibe & frequenties van de thema’s van de bundels zodat ze nog meer passen bij het doel, de boodschap en de woorden van jouw geleide meditatie.

Met deze bundels heb je een prachtig pakket om je eigen meditaties mee te ontwerpen. In elke bundel zit muziek om je meditaties, hypnoses naar next level te brengen.

Ze zorgen voor ontspanning en werken diep door in het systeem van de luisteraar.

Alle muziekstukken zijn op 432 of 528 Hz gecomponeerd. 

Elianne Rumahloine

IGIC, Canarisch BTW nummer: Y1303231L

error: Content is protected !!