Winactie jingle op maat

Wil je net als mijn vriendinnetjes Willemijn & Martine van de Lifestyleblog 2wmn een eigen jingle?? (check it out HIER)

Dit kan zijn voor jouw:

– Youtube kanaal
– Website
– Evenement
– of whatever ander cools???

Doe dan mee aan deze winactie jingle op maat.
Of share deze post met iemand waar van je denkt dat hij of zij een eigen jingle nodig heeft. Want…
Ik ga  2 jingle’s op maat weggeven!

Hoe doe je mee?
Laat onder deze post een reactie achter en vertel in het kort
wie je bent, waar je de jingle voor wilt gebruiken en waarom ik jou moet kiezen 🙂

De leukste / origineelste 2 kies ik uit!

Waarom een eigen jingle?
Lees het HIER.

Je kan een reactie achterlaten tot en met 1 juli 2015.

Als je meedoet aan de winactie ga je akkoord met de algemene voorwaarden. 

13 gedachten over “Winactie jingle op maat

 1. Ik ben Julian Rouw en ik ben een radio dj. Ik maak een eigen show/podcast voor het internet een internet radiostation. Deze jingle wil ik dan ook gebruiken voor mijn eigen podcast/show. Ik wil graag deze jingle omdat het beter klinkt in de shows en het professioneler klinkt. Het is ook beter voor de uitstraling van mijn shows.

  Groetjes
  Julian

 2. Muziek bij een uitvaart is van alle tijden en een belangrijk onderdeel van de uitvaart. Muziek is emotie en sfeerbepalend en kan helpen bij het uiten van gevoelens en roept herinneringen op. Persoonlijk gekozen muziek met een veelzeggende tekst helpt vaak om gedachten te verwoorden.

  LIVE-muziek
  Live uitvaartmuziek is zeer indrukwekkend. Een pianist of uitvaartkoor als onderdeel van de bijeenkomst, een Brazz-band of een trompettist bij het graf. Het zijn maar wat suggesties die we kunnen doen. Uiteraard is er ook alle ruimte voor nabestaanden om zelf uitdrukking te geven door zelf te zingen of muziek te spelen.

  De Uitdaging
  Een pakkende jingle voor mijn bedrijf die als kernwaarden heeft:
  zorg, advies en ondersteuning rondom overlijden en uitvaart
  groot geworden door klein te blijven
  ruimte voor een lach en een traan
  uitvaartverzorging met een Rotterdams accent!

  Ik geef het je te doen….

  Met vriendelijke groeten,
  Hans Lemmers

 3. Het lijkt me super gaaf om een eigen jingle te winnen! Ik ben net met mijn eigen YouTube kanaal begonnen en een eigen muziekje klinkt super leuk, dat is ook hetgene waardoor mensen je meer herkennen… Ik zou super graag winnen

 4. Mijn zusje en ik zijn bezig met een onderneming op te zetten. Ik wil er zo in het openbaar nog niet heel veel over kwijt, maar het betreft het empoweren van meiden en jezelf accepteren zoals je bent.
  Wij zullen ook filmpjes gaan maken voor youtube en een jingle zou super zijn!

 5. super leuk! Ik zou graag willen winnen omdat ik nog niet echt een lekker muziekje heb kunnen vinden voor mijn video’s op YouTube. Het is het allemaal net niet. Een wat persoonlijkere/eigen tune zou ik echt geweldig vinden. Denk dat het voor jou een leuke uitdaging is omdat ik me focus op brown beauty en dus een niche blogger ben. Daar val ik met met blog al wat mee op. Nu nog een gave jingle

 6. Ik ben Lars, een videograaf in spé.
  Ik vind een passende jingle weg tof voor mijn logo ( denk aan de intro van paramount etc.).
  Zou mooi zijn als ik die voor mijn eerste korte film zou kunnen gebruiken.

 7. Ik ben Floor en ik heb een bedrijfje dat koekjesmix in potten maakt. Nu het langzaamaan begint te lopen moet ik er binnenkort aan geloven…het op video zetten van de recepten. Doodeng! Misschien dat de juiste huisjingle me kan helpen ?! Fingers crossed…!!

 8. Hallo,

  Tsja een echt goede reden voor een jingle heb ik niet.
  Ik heb een Youtube kanaal waar ik dankzij zo’n jingle meer views op zal krijgen. Mocht ik de jingle niet krijgen, ga ik zelf zeker aan de slag zoiets te maken.
  Mijn YouTube kanaal zet ik muziek, lulverhalen, typetjes en interessante en oninteressante video’s op.
  Hopelijk valt de keuze op mij, anders de ander die wint gefeliciteerd! 😉

  Hartelijke groet,

  Ronald Rote

Geef een reactie