Leonie – Little Elephant

Hoi Elianne, Waauwwwww, wat is hij gaaf geworden!! Wow, ben er helemaal stil van. Heel erg blij mee! Dankjewel. Wat bijzonder dat mijn ”gevoel” nu gevangen is in deze superfijne jingle. En wat spannend om hem straks achter mijn video’s […]

Delia Skin Master

GEWELDIG GEWELDIG GEWELDIG!!!!  Kan niet anders zeggen als dat ik hem geweldig vind!!  Love it!! Je raakte meteen the feel good snaar bij me!!    Niks meer aan doen, hij is perfect.

Priscilla Traets

Hi Elianne,  Wat mooi… ik vind het echt super geworden…  was ook zo benieuwd…    Helemaal perfect.

Kelly – www.kellycaresse.nl

He Elianne Wauw wauw wauw ik ben super gelukkig met de intro en outro Jingle ūüėÄ Echt helemaal Kellycaresse, lekker vrolijk en na tig keer luisteren voelt hij al helemaal eigen.

Linda Bosscher van www.love2bemama.com

Hoi Elianne WAUW wat een super leuke jingles. Wat mij betreft is het helemaal goed!!  Dit is precies zoals ik het zou willen hebben en ik heb er verder geen op- en aanvullingen op. Dus YES! Allebei zijn ze heel […]

Reactie op gezongen jingle

Om te roepen…WAT GAAF! Maar ik heb je nummer niet… H√©lemaal goed zeg!! Top…!!! Kan niet wachten nu de video af te maken en online te zetten..

Jingle Scarlet bakes

Hij is er hoor! Onze jingle (trots!), √©n het Scarlet Bakes Youtube kanaal! Kijk ook even op de website van Elianne…het maken van onze eigen muziek was door haar enthousiasme en talent √©cht eengeweldig leuk proces!

Jingle op maat Youtube kanaal

Hoi Elianne, Wauwww, dit is echt geweldig. Ik vind dit zo leuk! Het zingt lekker mee, blijft goed hangen en de melodie is echt feelgood! Super bedankt. Ben er echt heel blij mee. Dankjewel nogmaals!

Klassiek muziekstuk op maat

Het stuk klinkt werkelijk prachtig. De tekst in het stuk met zang is heel goed gekozen! Onze complimenten daarvoor. We vinden het ook heel mooi gezongen. De CD klink heel goed. Hartelijk dank! Het is¬†zeker goed bevallen!