Stockmuziek voor vlogs, video’s en podcast

rechtenvrije stockmuziek

Achtergrondmuziek of stockmuziek voor jouw video’s of digitale productie.
Een van de krachtigste manieren om je te onderscheiden en jouw eigen vibe en feeling te ondersteunen is het gebruik van muziek.

Als jouw budget het toelaat, en je wilt investeren in een eigen sound, kun je kiezen voor het laten maken van muziek op maat. Een eigen vlog jingle of introtune voor jouw video’s waardoor jij niet alleen zichtbaar maar ook helemaal hoorbaar bent.
Als je minder budget hebt, maar wel wilt gaan voor originele muziek in verschillende soorten genre’s en mood’s, dan is stockmuziek een goedkope oplossing.

Ik heb een stockmuziekbank gecomponeerd met heel veel muziek tracks die jij kunt gebruiken voor jouw vlogs als achtergrondmuziek

Voordelen aan het gebruik van mijn stockmuziek is:

♥ Je gebruikt met een gerust hart muziek voor je video’s,
♥ Je mag het commercieel gebruiken en voor al jouw social media kanalen,
♥ In de stockbank zit voor ieder wat wils, van feel good muziek, elektronische muziek, gezongen tracks, akoestische tot aan meditatie muziek,
♥ Alles is in het Nederlands, dus geen moeilijk gedoe met Engelse licenties en kleine lettertjes. Alles  alles makkelijk, eenvoudig en simpel uitgelegd in het Nederlands,
♥ Je maakt het jezelf makkelijk om eenheid te creëren met muziek in jouw video’s omdat de muziek door één componist is gecomponeerd.

Nu zijn er twee mogelijkheden om gebruik te maken van de stockmuziek of achtergrondmuziek.

Optie 1:
Je koopt een losse track of meerdere tracks.
Voordeel van het kopen van een losse track is dat je een ‘life time use’ licentie afneemt.
Je mag de track dus voor altijd gebruiken.
Prijzen liggen tussen de 19 en 29 euro per track.  Lees hier meer over losse muziek tracks. 

Optie 2:
Je neemt een all- in membership.
Voordeel hiervan is dat je toegang hebt tot alle tracks die in de stockbank staan voor een vast bedrag per  jaar (149 euro). De tracks mag je gebruiken gedurende jouw membership periode. Lees hier alles over het all in membership.