soundlogo | sound jingle | intro voor je geleide meditatie & hypnose audio's

Yess ze zijn er de soundlogo’s / sound jingle’s / intro’s voor je geleide meditaties & hypnoses.

Denk je nu soundlogo/ jingle wasda?

Even een korte uitleg wat een soundlogo is: 

en soundlogo, ook wel een audio-logo / jingle of een hoorsignatuur genoemd, is een kort, uniek geluid dat specifiek is ontworpen om merkherkenning te bevorderen. 

Als ik je 6 redenen mag geven zouden het deze zijn:

Waarom zou je zoiets toevoegen aan je meditatie? 

  • Merkherkenning: Een soundlogo biedt directe herkenning voor jouw merk. Net zoals een visueel logo, creëert het auditieve element een vertrouwdheid die jouw merk onderscheidt en onvergetelijk maakt.
  • Emotionele verbinding: Geluid heeft een krachtige impact op emoties. Een zorgvuldig ontworpen soundlogo kan een diepe emotionele verbinding tot stand brengen met luisteraars, waardoor een positieve associatie ontstaat met jouw meditatiebegeleiding.

Ik heb nu eerst 15 verschillende soundlogo’s gemaakt juist omdat niet elk merk zich kan vinden in een bepaald geluid. Je zal bij het luisteren vast direct merken wat jou aanspreekt. Er zit variatie in van singingbowls, tot violen en Rhodes piano. 

  • Consistente ervaring: Het gebruik van een soundlogo zorgt voor consistentie in jouw merkervaring. Het helpt bij het creëren van een samenhangend geheel in al je meditatiebegeleidingen, waardoor een duidelijk en professioneel imago ontstaat.
  • Onmiddellijke sfeerzetting: Het juiste soundlogo fungeert als een poort naar de gewenste sfeer. Door de unieke klanken vooraf aan je geleide meditatie, geef je direct de toon aan en help je luisteraars om snel in een ontspannen staat te komen.
  • Professionele uitstraling: Het gebruik van een soundlogo geeft een professionele indruk. Het laat zien dat je aandacht besteedt aan de details van jouw meditatiebegeleiding en dat je streeft naar een hoog niveau van kwaliteit en consistentie.
  • Herinnering en impact: Mensen onthouden geluiden vaak beter dan visuele elementen. Een goed gekozen soundlogo blijft hangen in het geheugen van luisteraars, wat resulteert in een blijvende impact en verhoogde herinnerbaarheid van jouw meditatiebegeleidingen.

Doe het net even anders dan de rest, (en trust me, nog lang niet iedereen is bekend met dit concept en laat het voor zich werken in hun meditaties!) 

Luister de logo's

Gebruiksvoorwaarden

Ja, je mag de muziek gebruiken voor jouw eigen geleide hypnose, en deze track met jouw stem laten downloaden of verkopen op jouw eigen platform. De aanschaf van de muziek is een persoonlijke licentie. De losse muziektrack mag je niet doorsturen, uploaden of delen met anderen. 

Nee, als je de muziek afneemt, mag je deze alleen gebruiken voor het inspreken van jouw geleide meditatie, hypnose of visualisatie. 

Je mag de muziek niet los, ergens online uploaden, aanbieden of doorverkopen. 

 

Elianne Rumahloine

IGIC, Canarisch BTW nummer: Y1303231L

error: Content is protected !!