Persoonlijk lied

persoonlijke muziek

 Je bent door iets ontzettend geraakt, en wil dat gevoel vastleggen in een persoonlijk lied.

Hieronder een aantal voorbeelden van de mogelijkheden. Heb je zelf een ander idee, alles is bespreekbaar en (bijna) alles mogelijk!

Gezin
Bijvoorbeeld voor je nog ongeboren kindje, voor je peuter – kleuter – tiener of volwassen kind of voor jullie als gezin. Wat zijn belangrijke dingen die je altijd wilt dat je kind(eren) onthouden?

Liefde
Een lied voor je partner. Je gevoel voor altijd laten vastleggen in een eigen liefdeslied en daarmee je dankbaarheid tonen en je liefde eren.

Als jij en je partner een tijd gescheiden van elkaar moeten wonen (bijvoorbeeld door uitzending als militair of buitenlandse liefde) kun je een lied laten maken wat speciaal van jullie is. Door het luisteren van jullie eigen lied ben je toch even bij elkaar, want bij het luisteren van het lied beleef je elkaar.

Ook kun je een moederlied / vaderlied / grootouder lied of vriendschapslied laten maken of voor je meest bijzondere vriendschap. Wat is dat wat je altijd al wilde vertellen aan diegene wilde vertellen? Waar ben je dankbaar voor?

[huge_it_videogallery id=”6″]

Huwelijk
Misschien ga je wel trouwen of ben je getrouwd en wil je jullie wens die je hebt voor je huwelijk ook laten vereeuwigen in een lied.

TIP Laat je eigen ‘huwelijks aanzoek lied’ maken en laat alle redenen horen waarom je met juist diegene wilt trouwen!
Daarna kun je dit lied ook versturen per email om je huwelijk aan te kondigen!

Afscheid en herinnering
Je wilt alle fijne dingen herinneren aan een belangrijk persoon die is overleden. Dan kun je altijd even terugkomen bij je herinneringen door te luisteren naar het herinneringslied.
Ook als je een belangrijke boodschap wil achterlaten waarin je je wijsheden en wensen wilt laten vastleggen voor mensen die jou dierbaar zijn. Daar is ook een lied op maat geschikt voor.

Met een lied kun je steeds even terugkomen bij die belangrijke herinnering, boodschap en gevoel wanneer en zo vaak als jij wilt..

[easy-pricing-table id=”1690″]

Stel je vraag of bestel gelijk via onderstaand formulier!

    Jouw naam (verplicht)

    Jouw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Jouw bericht

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.