Muziek voor productvideo webshop

muziek voor webshop

Wil jij meer met video gaan doen voor jouw webshop zodat je producten op een aantrekkelijke manier kunt presenteren? Achter de schermen kunt laten zien wat er gebeurd in jouw shop? Do it yourself video’s wilt maken? Of tutorials? 
Welke je dan vervolgens mutifunctioneel kunt inzetten op al jouw social media kanalen of website?


Wist je dat muziekgebruik voor video jouw sfeer en vibe die je wilt uitstralen kan maken of breken? Kort gezegd is muziek van grote invloed op emoties van mensen en de acties die ze wel of niet doen.

Je kunt  muziek dus slim gebruiken voor je video. 

Daardoor zet je de juiste sfeer en vibe neer die je wilt dat mensen ervaren bij de producten van jouw shop. Wordt het leuk om te kijken. En zorgt muziek er ook voor dat je herkenbaar bent en je je onderscheidt van jouw concurrenten. 

Maar goed, het vinden van die muziek kan lastig zijn. Dat hoor ik vaak van ondernemers. Want kun je fijne muziek vinden? Het zit het met de licentie? En ook hoe kies je nou de juiste muziek?


Weet jij niet welke muziek past bij jouw video?
Je hebt weinig kaas gegeten van muziek? 

Je wel wat ondersteuning kan gebruiken bij het kiezen om de juiste ‘ snaar’ te raken bij jouw klant?
Je geen zin hebt om uurren doelloos in de  stockmuziekbank rond te luisteren om vervolgens je tijd te hebben verspild en nog steeds niet het juiste muziekje hebt gevonden?


Als je je hierin herkent, dan is mijn korte cursus wat voor jou. 

Om je te helpen om de juiste muziek te vinden die past bij jouw webshop, heb ik een instagram cursus gemaakt. Ik componeerde al 200 muziektracks in verschillende moods. Nu ga ik je helpen om daarvan de juiste voor jouw video te vinden.

Ik help je in deze  cursus  in 3 stappen het juiste muziekje te vinden voor jouw video.


Ins & outs instagram cursus + muziektrack naar keuze:

Dit krijg je
– Toegang tot de Instagram cursus voor onbepaalde tijd (minimaal 3 maanden vanaf het moment dat je jouw bestelling plaatst)
– Muziektrack naar keuze (je ontvangt een unieke code waarmee je na de cursus jouw muziektrack naar keuze t.w.v. tussen de 19 en 29 euro kunt downloaden.)
Investering:
24,- exclusief btw.  Wat kun je verwachten?
De Instagram cursus is gevuld met Instagramposts en Stories zodat je in 3 stappen het juiste muziekje kunt zoeken en vinden in de stockmuziekbank.

Drie stappen die je gaat nemen:
Bewustwording van de kracht van muziek (je kijkt een speciale videoles)
Gericht zoeken vanuit jouw kernwaarden (je krijgt vragen zodat je jouw soundprofile kunt maken)
Je kiest doelgericht een muziektrack naar keuze die past bij jouw video of podcast. Daarna kun je die gebruiken voor jouw doeleinde. 

Je krijgt ook tips en tricks hoe je kunt zoeken, muzikale huisstyle inspiratie en onder de posts heb je de mogelijkheid om muziek en audio gerelateerde vragen te stellen aan mij. 

Hoe kan ik meedoen? 
Je koopt een ticket via:
https://www.muziekfabriekonline.nl/hoe-kies-je-de-juiste-stockmuziek/

Nadat je jouw bestelling hebt geplaatst ga je naar het Instagram account: @muziekfabriekonlinecursus  hier doe je een volg verzoek.  Binnen een dag wordt je toegelaten en kun je beginnen met de cursus. Je krijgt ook een persoonlijke code. Met die persoonlijke code kun je na de cursus jouw muziektrack naar keuze downloaden.

Sounds good toch?