meditatie laten inspreken

Jouw eigen meditatie of hypnose laten inspreken?

Jij bent coach of therapeut? Of Misschien heb je wel een eigen online programma of je hebt een coachings groep die je heel gericht wilt laten groeien op een bepaald stuk? Je wilt jouw eigen unieke meditaties nu echt de wereld in brengen?!

Je hebt al een meditatie geschreven?

Maar je bent er nog niet aan toegekomen en je ziet ook een beetje op tegen het inspreken en dan ook nog mixen, masseren en muziek erbij voegen? Je wilt wel een professionele opname, maar je komt niet verder omdat de techniek jou tegenhoudt?

Meditatie laten opnemen

Natuurlijk is het 't allerleukste en fijnste om jouw eigen meditaties te kunnen verspreiden. Al zeg ik het zelf. Een meditatie opnemen is nog niet zo eenvoudig. Je stem, je tempo, je intonatie en de muziek (wel of niet) hebben allemaal invloed op de kwaliteit van de meditatie. Je kunt natuurlijk een meditatiemuziektrack kopen en zelf je meditatie opnemen. Maar je kunt het ook laten opnemen door mij. Waarschijnlijk bespaar je daardoor tijd, en ook geld omdat ik getraind ben in het opnemen van meditaties en hypnoses. Een professionele opname met prachtige mediatiemuziek zal jouw eigen geschreven meditatie helemaal doen vliegen šŸ™‚

Zelf schrijven en in laten spreken met muziek.

Muziek en meditaties

Muziek kan je helpen om nog beter in het moment te komen, en kan je triggeren om makkelijker in een gemoedsstand te komen. Het kan je dus de luisteraar van een geleide meditatie erg goed helpen om zich makkelijker te laten meetrekken in de ontspanning of bewustzijnstoestand.

Muziekgebruik voor meditaties

Als je gebruik wilt maken van muziek onder jouw meditatie, dan mag je niet zomaar muziek daarvoor gebruiken. Je moet zorgen dat dit rechtenvrije muziek is / dat je daarvoor een licentie voor koopt om het te gebruiken voor jouw (commercieel) doel ermee. Ik heb 30 meditatie / hypnose en rustgevende muziektracks gecomponeerd, speciaal voor onder geleide meditaties of hypnoses.

Muziek gebruik voor onder geleide meditaties.

Als je door mij jouw meditatie wilt laten inspreken, dan kan ik voor jou een meditatiemuziektrack uitkiezen uit mijn stockmuziekbank of je kunt zelf aangeven welke muziektrack je wilt dat ik gebruik.

Gepersonaliseerde muziek voor jouw meditaties

Wil jij jouw unieke meditaties helemaal van jezelf maken zodat ze perfect passen bij jouw bedrijf? Dan bied ik de optie om een eigen audiologo aan het begin van elke meditatie te laten klinken. Je hoort vaak een gong aan het begin van meditaties. maar hoe leuk en uniek is het om je eigen geluid te laten klinken? Dat componeer ik voor je op maat als je dat wilt. Je kunt natuurlijk ook een hele meditatiemuziektrack op maat laten componeren.

meditatie laten inspreken

WIL JIJ OOK JOUW MEDITATIES LATEN INSPREKEN DOOR MIJ?

    Jouw naam (verplicht)

    Jouw e-mail (verplicht)

    Dit mailtje gaat over:

    Waar kan ik je mee helpen? Tell me :-).

    [wpgdprc "Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website."]