Manifestatie muziek Bundel

Ben jij op zoek naar muziek voor jouw geleide meditaties of hypnoses ? 

Muziek voor onder de opname van jouw geleide audio heb ik met veel zorg samengesteld in de Manifestatie muziek bundel. 

3 verschillende muziektracks heb ik voor jou samengesteld die helemaal in het thema staan van manifesteren, en ook op de frequentie van manifesteren.

Zowel de tonen als de woorden.  

Als eerste zit er een gezongen mantra in die helemaal is ontworpen speciaal om het manifesteren te -ownen-. Manifestation is in me 🙂

Dit is een prachtige intro tune om je meditaties mee te beginnen. 

Ook heb ik een healing frequency track toegevoegd. Deze 528 Hz track, ook wel de love frequency genoemd, is perfect om mee te manifesteren. De luisteraar kan door deze frequentie makkelijk contact leggen met haar innerlijke kracht, wonderen en transformatie.  

Als laatste heb ik een meditatie muziektrack toegevoegd die qua feeling een heel wijds, groots en unlimited gevoel heeft. 

Perfect voor jouw manifestatie meditaties!

Alle muziekstukken zijn op 432 of 528 Hz gecomponeerd. 

Je hebt natuurlijk voordeel als je een bundel aanschaft!

Een bundel met 3 tracks kost 175 excl. 

Luister de beats uit de bundel

 

Deze beats zijn heel geschikt als je op zoek bent naar rechtenvrije muziek die je vrij mag gebruiken voor jouw geleide meditaties of hypnoses.  Bijvoorbeeld omdat je jouw audio’s wilt verkopen aan jouw klanten. 

De muziektracks hebben een duur van tussen de 15 en 30 minuten en zijn allemaal loop-baar. Je kunt ze dus verlengen zolang als je wilt. 

 

Gebruiksvoorwaarden

Ja, je mag de muziek gebruiken voor jouw eigen geleide hypnose, en deze track met jouw stem laten downloaden of verkopen op jouw eigen platform. De aanschaf van de muziek is een persoonlijke licentie. De losse muziektrack mag je niet doorsturen, uploaden of delen met anderen. 

Nee, als je de muziek afneemt, mag je deze alleen gebruiken voor het inspreken van jouw geleide meditatie, hypnose of visualisatie. 

Je mag de muziek niet los, ergens online uploaden, aanbieden of doorverkopen. 

 

Meer muziek bundels!

Je zoekt muziek voor jouw eigen geleide meditaties of hypnoses die je wilt verkopen.
Maar welke muziek kies je? 

Speciaal voor verschillende meditatie thema’s heb ik muziekbundels samengesteld. 

Alle bundels zijn met veel zorg samengesteld, passend bij de feel & vibe & frequenties van de thema’s van de bundels zodat ze nog meer passen bij het doel, de boodschap en de woorden van jouw geleide meditatie.

Met deze bundels heb je een prachtig pakket om je eigen meditaties mee te ontwerpen. In elke bundel zit muziek om je meditaties, hypnoses naar next level te brengen.

Ze zorgen voor ontspanning en werken diep door in het systeem van de luisteraar.

Alle muziekstukken zijn op 432 of 528 Hz gecomponeerd. 

Elianne Rumahloine

IGIC, Canarisch BTW nummer: Y1303231L

error: Content is protected !!