Wat wil jij vertellen aan je geliefde met een eigen liefdeslied?

Wat ik je altijd al wilde vertellen

Er worden jaarlijks duizenden liefdesliedjes geschreven. Sommige komen heel dicht bij wat jij voelt, maar toch is niet altijd alles kloppend bij jouw gevoel. Hoe bijzonder is het wanneer je jouw specifieke gevoelens, wensen en woorden in een lied kan laten verwerken?

Dit was ook de wens van Anne-Marie. Zij kwam bij mij met de vraag of ik haar gevoel voor haar man en de vader van hun twee kinderen wilde vertalen naar een lied. Niet alleen voor zijn verjaardag, maar juist ook om haar dankbaarheid te tonen, haar liefde te laten horen en hun herinneringen samen vast te leggen op een gevoelige plaat.

“Iets wat je elkaar niet elke dag vertelt, het wel zo voelt, en nu voor altijd vastlegt.”

De kracht van muziek is heel sterk: muziek kan je tot tranen toe roeren, herinneringen in je hersenen vastleggen, gevoelens oproepen en versterken. Een persoonlijk lied op maat, met daarin jouw eigen wensen, jullie verhaal, een speciale zin die jullie graag naar elkaar uitspreken, iets wat in het bijzonder bij jullie past, maakt dit nog persoonlijker en dierbaarder.

Als het voelt dat het lied van jullie is, is mijn missie geslaagd. Door het lied te bluisteren, kom je steeds weer even terug bij het gevoel, herinnering of gebeurtenis, zo vaak als jij wilt.

Wat wil jij vertellen aan degene die je lief hebt?

Beluister hier ook wat bruidsparen aan elkaar laten weten in hun eigen lied:

[huge_it_videogallery id=”10″]

Geef een reactie