Liedje met naam ter ere van een geboorte

Liedje mer naam ter ere van geboorte

Joepiee! Het is eindelijk zover.
Het idee voor dit liedje met naam ter ere van een geboorte lag al een aantal jaar op de plank.. Maar nu is het af en kun je het bestellen als uniek kraamcadeau (met naam duh) of als cadeau voor je eigen babytje om hem of haar een warm welkom op de wereld te zingen.
Ik blijf ook volledig gepersonaliseerde liedjes op maat maken voor geboorte, huwelijk en liefde (die liedjes die niemand anders op de wereld heeft). Maar ik merkte dat er behoefte was aan een product wat toegankelijker is, goedkoper en eenvoudiger om te bestellen.

Waarom een liedje met naam als kraamcadeau?
Het liedje met naam is zo leuk om te geven als kraamcadeau omdat het geschreven is vanuit het ‘vader / moeder perspectief’. Hierdoor is het niet alleen een speciaal cadeau voor het baby’tje, maar ook voor de ouders. Ze zullen zich erg geïdentificeerd voelen met dit speciale liedje met naam!

Even een klein stukje horen? 

Gelijk bestellen?
Dat kan door op de afbeelding te klikken!

Liedje met naam geboortelied

PS. Blijf op de hoogte van nieuwe liedjes met naam!

Het geboorteliedje met naam is het eerste liedje met naam in de reeks ‘liedjes met naam’. Komende maanden zal ik ook in elk geval nog twee andere liedjes met naam ontwikkelen. (iets met liefde en huwelijk? )

Wil je het eerste nieuws daarover horen en ook grote kans maken op de eerste gratis versie?! Zet jezelf even op deze lijst. Als er nieuws is, zal ik update’s hierover schrijven.