Lied op maat cadeau

lied cadeau muziek fabriek online

Doe een lied cadeau!

Een volledig gepersonaliseerd lied op maat is een uniek lied wat is gemaakt voor een bijzondere gelegenheid. Van compositie, zang en persoonlijke tekst.

Je kunt het voor jezelf laten maken, maar ook cadeau doen als verrassing.

Gepersonaliseerd lied op maat cadeau geven aan iemand die je dierbaar is… 

Een eigen lied op maat ter ere van bijvoorbeeld een geboorte, huwelijk, liefde, herinnering, wens afscheid of…
Alles is mogelijk. Neem vooral contact op als je een vraag hebt.

Geboortelied cadeau doen
Je wordt vader of moeder (of je vrienden / familielied krijgen een kindje) en wilt het meest speciale – originele en bijzondere cadeau aan je (vrouw /vrienden /familieleden) en kindje geven? Dan zit je met een geboortelied goed. Hoe bijzonder is het trouwens als je op latere leeftijd je eigen geboortelied kunt terughoren?!! De verwachting van de  ouders, het geluksgevoel dat jij als kind op komst was of de wens die er voor jouw leven is vastgelegd.. Dat moet een heel fijn gevoel geven.

TIP: Je kunt het lied op maat ook per email versturen (in plaats van of bij) om de geboorte kenbaar te maken! Ik maakte zelf een mooi digitaal kaartje voor de naam en andere gegevens, en deed de muziek in de bijlage (hoe origineel kun je zijn 🙂 ) en het is ook nog een goedkope en helemaal van deze tijd manier ook!
Tegenwoordig doet iedereen bovendien alles via What’s app. Snel, makkelijk, groot bereik en goedkoop!

Voor mensen die geen email hebben, kun je ook een cd-tje branden en deze opsturen!

Liefdeslied cadeau doen
Je kent een stel die een (gedwongen) afstandsrelatie hebben? Bijvoorbeeld doordat één van de twee op uitzending is, of omdat de ander in het buitenland woont? Met een lied voor / over hun twee steek je ze een hart onder de riem en kun je hen toch een beetje dichter bij elkaar laten voelen.

Ook kun je een moederlied / vaderlied / grootouder lied of vriendschapslied laten maken of voor je meest bijzondere vriendschap. Wat is dat wat je altijd al wilde vertellen aan diegene wilde vertellen? Waar ben je dankbaar voor?

Huwelijkslied cadeau doen
Je beste vrienden / oom en tante / ouders / ander familieleden of ander belangrijk personen in je leven gaan trouwen? Geef ze het meest originele huwelijkscadeau (met een groep?). Niet als grapje, maar laat je wens vertalen, of aan mij hoe jij / jullie de liefde zien, dan maak ik een speciaal liedje voor het aanstaande echtpaar.

Over Elianne

Elianne, sta versteld…. Wat ben jij een mooi pad ingeslagen. Volgens mij heb ik je van je 4e jaar af pianoles gegeven. Tot je 9e ofzo. Noten lezen was niet je sterkste kant, maar dat was ook niet nodig, je muzikaliteit maakte dat volstrekt overbodig! Groet van je oude pianojuf Elvira Dik

Elvira Dik

Kinderlied op maat

Het lied past heel goed bij mijn kleindochter. Het is speels, heel vrolijk en past goed bij haar leeftijd.  Ik ben zelf niet muzikaal maar kan wel heel goed horen hoe melodieus dit liedje is. De muziek is prachtig. Het is een kinderliedje, echt gemaakt om mee te zingen en tegelijkertijd ook voor ons heel fijn.

Reactie na online gesprek voor een gepersonaliseerd lied op maat

Bedankt voor het leuke gesprek! Fijn om je nu in het echt gesproken te hebben. En dankzij jou heb ik nu ook bedacht wat er op de trouwkaart moet, en het bedankje heb ik ook gelijk gevonden.. Het duurde even maar nu valt het samen. Was ook wel een hele leuke ervaring om zo over m'n eigen relatie te vertellen. Normaal denk ik er niet zo over na... Ik ben nu al helemaal blij met je 🙂

Jubileumlied op maat

Wow Elianne, mooi!Helemaal goed. Heftig en zacht tegelijk. Je stroomt! You rock! 🙂

Nathalie

Geboortelied op maat

Ik heb een geboortelied laten maken door Elianne voor mijn dochtertje Saar. Van te voren hebben we goed doorgesproken wat er aan tekst in het liedje moet zitten en welke melodie ik graag terug wilde horen. Ik heb daarop in spanning afgewacht en Elianne de naam doorgegeven voordat Saar geboren is. Ik vond het erg mooi om de naam erin verwerkt te hebben. Net een paar dagen voordat Saar geboren werd was het liedje af. Ik vond het een prachtlied!!!!! Ik kreeg er kippenvel van, want dit ging over mijn dochtertje en de tekst was precies zoals ik wilde. Ik had het zelf niet mooier kunnen maken. Het geboortelied hangt nu in een lijst op haar kamer, zo mooi vind ik het liedje en Saar hopelijk later ook!

Dana

Kinderlied op maat

Wat is het mooi geworden zeg, erg leuk en compleet ook. Mijn complimenten! Je bent met het tempo wat lager gaan zitten. Dat was wel even wennen maar ik vind het een goede keuze. De gesproken herhaling(en) vind ik ook erg leuk! Wordt het lekker speels van. Het is zo heel erg bereikbaar vind ik. Aan het einde heb je er voor gekozen om het vallen te vertragen/uit te stellen. Wel grappig want ik had het eerst langzaam en heb er juist voor gekozen om het te versnellen. Dit om te voorkomen dat de kinderen al op de grond liggen voordat het nummer is afgelopen. Doordat je het woord grond hebt aangedikt weten de kinderen dat ze dan pas moeten vallen. Daarvoor kunnen we het vallen leuk voorbereiden door eerste te gaan wiebelen. Ook weer een goede aanpassing. Zo zie je maar dat ieder zijn/haar vakgebied heeft en dat dit duidelijk de jouwe is.

Ik ben er erg blij mee. Ik denk dat dit erg aanspreekt bij de kinderen

Martin

Boekpresentatie muziek bij het boek “Moeders & dochters”

Het voelt kloppend en aanvullend in wie ik ben en waar ik anderen toe uitnodig. Mijn pad, jouw pad. Ik geniet.

Linde

Huwelijkslied op maat

Voor ons huwelijk kregen we van mijn collega’s werkgevers het prachtige huwelijkslied op maat cadeau! Het was voor ons een verassing, en wat voor een! Elianne heeft een prachtig lied geschreven met een betekenisvolle tekst. Het is een cadeau wat we niet alleen op het moment zelf heel bijzonder vonden, maar wat we ons ook altijd zullen blijven herinneren. En regelmatig zet ik het lied nog op! Dankjewel Elianne!

Willemijn

Afscheidslied / herinneringslied cadeau doen
Als iemand met pensioen gaat, is een lied op maat een origineel cadeau waarmee je echt je dankbaarheid kunt  tonen.

Iemand in je omgeving is een heel dierbaar persoon verloren. Muziek kan dan steun geven in fijne en minder fijne tijden van gemis. Een herinneringslied over de persoon die zo ontzettend wordt gemist kan helpen om even weer terug te komen bij de fijne tijd samen.

Met een lied kun je steeds even terugkomen bij die belangrijke herinnering, boodschap en gevoel wanneer en zo vaak als jij wilt..

[easy-pricing-table id=”1690″]

Stel je vraag of bestel gelijk via onderstaand formulier!

    Jouw naam (verplicht)

    Jouw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Jouw bericht

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.