Kinderliedjesschrijfster

Kinderliedjes schrijfster, elianne rumahloine, www.muziekfabriekonline.nl

Kinderliedjesschrijfster

Éen van de dingen die ik super leuk vind om te maken zijn kinderliedjes.
Dat ik ook kinderliedjesschrijfster zou worden had ik eigenlijk niet gedacht.
Maar toch blijk ik het super super leuk te vinden om voor kinderen muziek te maken.
De reactie van kinderen op muziek vind ik heel mooi om te zien. Kinderen kunnen helemaal opgaan in muziek en zich daardoor laten leiden. Babymuziek en liedjes maar ook voor grotere kinderen liedjes maken waarin meer opdrachten en een boodschap verwerkt zit vind ik prachtig om te maken.

Muziek en logopedie 
Communiceren is  mijn beroep. Ik ben logopedist. Mijn kennis van muziek en taal zet ik dan ook altijd in  bij het maken van liedjes. Ik stem zoveel mogelijk af qua taal en begrip op de doelgroep. Ik verbind hierdoor het denken en voelen van muziek. Ik vind het belangrijk om zoveel mogelijk in  in de huid te kruipen van de doelgroep waar ik het voor schrijf.
Kinderen en muziek zijn een geweldige combinatie. Ze leren er makkelijker en sneller door. Er wordt tegenwoordig ook veel onderzoek naar die combinatie gedaan. En eigenlijk alles wat ik wel vermoedde wordt ook door de wetenschap bevestigd.

Muziek en liedjes op maat
Voor theaterproducties, bij verhalen en boeken, voor bedrijven die een eigen kinderlied willen laten maken en voor heel veel kinderen heb ik liedjes gemaakt. Van liedjes met naam tot aan liedjes bij een specifiek verhaal met een belangrijke boodschap.

 

Beluister de liedjes in deze afspeellijst! (linksboven in het schrempje van de video kun je ook een ander liedje kiezen)