Yay! 5 jaar Muziek Fabriek Online

Liedjes op maat

Yaaaayyyy!
Vandaag vier ik mijn 5 jarige jubileum.

 

Eigenlijk had hier beter kunnen staan dat ik mijn 8 jarige jubileum vier. Want sinds een jaar of 8 schrijf ik muziek op maat  ook voor andere mensen.
Maar hey laten we zo zeggen dat ik 5 jaar geleden mijn website de lucht in heb gegooid en het een naam het gegeven.  ‘Muziek Fabriek Online’ bestaat 5 jaar!
Al 5 jaar mag ik liedjes op maat maken. Liedjes op maat waarin ik de liefde van mensen mag vertalen in een eigen liedje…

Na eigenlijk 5 jaar altijd een beetje met m’n kop tussen het maaiveld te hebben gezeten, heb ik besloten dat het tijd is dat ik wat meer van mezelf laat zien. Meer van mezelf, maar ook meer van mijn muziek. Er bij stil staande dat het grootste gedeelte van mijn werk niet online staat…

Dit 5 jarig jubileum is voor mij dan een perfecte kans om dat eens te doen.

Daarom ga ik  de komende maand elke dag een klein berichtje delen en (hoop ik)  jou te verblijden met (nieuwe en oude) muziek, foto’s, verhaaltjes, video’s, acties en samenwerkingen.

Om alvast goed te beginnen, deel ik vandaag iets over mezelf 🙂

Mijn naam is Elianne Rumahloine en ik schrijf,  zing, componeer en produceer alle muziek.
Mijn passie ligt in het vertalen van jouw gevoel in een persoonlijke lied voor jou of jouw bedrijf.

 

Al mijn hele leven lang maak ik muziek. Muziek maken is me met de paplepel in gegoten. Mijn beide ouders (en de rest van de familie) speelt een instrument of zingt. Meerstemmig zingen deden we veel. Prachtig vond ik dat, hoe stemmen zelf hun weg vinden naar harmonie. Als ik muziek maak, dan ervaar ik ook dat gevoel van harmonie. En dat maakt me echt gelukkig!

Ik componeer sinds dat ik een jaar of 7 ben. Pianoles kreeg ik vanaf mijn 4e. Ik heb altijd een grote passie gevoeld voor creëren. Heerlijk vind ik dat! Iets nieuws maken. Misschien leuk om te weten is dat ik alles op gehoor speel. Ik kan geen noot lezen.