Jingle Youtube kanaal Juliette Suzanne van My lovely notebook

Jingle youtube kanaal

Juliette is een drukke jonge mama en heeft een succesvolle webshop: www.lovelynotebook.nl. 

Ze is naast moeder en onderneemster ook een hele enthousiaste, ambitieuze en gedreven vlogger inmiddels. En heeft onlangs de 100 abonnees gehaald op haar Youtube kanaal. Een goede reden om dat te vieren én om een stempel te zetten op haar video’s. Haar eigen style, boodschap, sfeer en vibe wilde ze graag vatten in een eigen liedje. En daarom kwam ze mij op het spoor. 

We hadden een heel gezellig gesprek waarin ik haar wensen in kaart bracht voor haar intro tune. 

Na ons gesprek ging ik aan de slag met het maken van de muziek compositie, tekst en zang voor de jingle op basis van deze punten.

Het resultaat:

Dit vond zij ervan:

Ik ben er heel blij mee en hoe vaker ik hem luister hoe leuker hij wordt. En zelfs zo catchy dat hij in mijn hoofd blijft zitten! 😉

 

Zo gebruikte zij haar jingle:

 

 

Wil jij ook een eigen jingle voor jouw Youtube kanaal?

Hier wil ik meer van weten!