Jingle Delia Skin Master

delia skin master

Delia, eigenares van dé huidverbeteringspraktijk voor jouw
droomhuid  wilde voor haar vlog kanaal een gepersonaliseerde jingle laten maken. Energiek, ambitieus, enthousiast, vriendelijk, powervol en lekker ‘druk’.  Dat zijn kernwoorden voor haar en haar jingle!  www.deliaskinclinic.nl

 

Daarom wilde zij een eigen jingle:
Delia en ik waren geen onbekenden, want eerder maakte ik al een (totaal ander) jingle voor de praktijk en video’s die speciaal gericht zijn op huidverbetering. Deze nieuwe jingle moest anders worden. Ze laat immers op haar vlogkanaal die kant van zichzelf zien die achter dat prachtige bloeiende bedrijf zit. 

Het is gewoon een groot plezier om met Delia te kletsen. Ze weet zelf heel goed wie ze is. We zijn er dan ook vrij snel over uit hoe de jingle in grove lijnen mag klinken.  En wat ik super tof vind is dat ze alle vertrouwen in mij heeft. Ik mag van haar dan ook lekker mijn gang gaan. Hierdoor kan ik helemaal intuitief creëren, en dan ben ik al zeg ik het zelf op m’n best.  Heerlijk. Al gauw heb ik de compositie af en schrijf ik de test passend bij deze mommy, girlboss, woman that believed that se did so she could, which stays positive and works it hard, to make it happen. She dreams and she achieves it! 

 

Het resultaat:
https://www.youtube.com/watch?v=XmN-GaTdXng

 

Zo gebruikt zij de jingle:
https://www.youtube.com/watch?v=HhebmPvyoZ0&t=1s

 

Dit vond zij ervan:

GEWELDIG GEWELDIG GEWELDIG!!!! 

Kan niet anders zeggen als dat ik hem geweldig vind!!  Love it!! Je raakte meteen the feel good snaar bij me!! 

 

Hij is perfect.

 

Wil jij ook een eigen jingle?

Hier wil ik meer van weten!