Intro tune Youtube kanaal www.mylifestylegids.nl

introtune youtube vlog

Dominique is het brein achter de site  www.mylifestylegids.nl waar ze vrouwen en moeders inspireert. 
Ze is een ambitieuze, hardwerkende en gezellige moeder die goed op de hoogte is van alles wat het leven van een jonge moeder makkelijker maakt.  

Ze is al een tijd actief op Youtube en vlogt ook wekelijks over haar leven.

Dominique benaderde mij met de vraag of ik haar kon helpen met  een persoonlijke jingle of intro tune voor haar vlogs  omdat zij op zoek was  naar een mooie intro, en afsluiting die ze voor iedere video kon gebruiken. Ook was ze op zoek naar dé manier om haar video een eigen signature te geven. Nou dat vond ik natuurlijk hartstikke leuk!

Na ons (online) gesprek ging ik aan de slag met het maken van de muziek compositie, tekst en zang voor de jingle op basis van deze punten.

Het resultaat:

Dit vond zij ervan:

Heel erg bedankt Elianne voor de mooie jingle! Ik ben er heel blij mee!

 

Zo gebruikte zij haar jingle:

 

Wil jij ook een eigen jingle?
Mail me dan 🙂 

Hier wil ik meer van weten!