Huwelijk

Het huwelijkslied

Je trouwdag is dé dag die jullie helemaal inrichten naar je eigen ideeën en smaak. Wat is er leuker dan dit nog persoonlijker maken met een speciaal lied voor je huwelijk?

Zijn jullie van plan om een een trouwkaart te versturen? Wist je dat je ook je eigen huwelijkslied per mail  kunt versturen naar alle genodigden om jullie huwelijk aan te kondigen?!

Verstuur een E-card met alle gegevens en in de bijlage jullie eigen liedje..

Je zult waarschijnlijk de eerste zijn van je vrienden en familie die op deze manier kenbaar maken dat er getrouwd gaat worden!

De trouwgelofte, de eerste ontmoeting, jouw gevoel voor je partner of bijvoorbeeld een tekst of gedicht die bij jullie past kun je in een lied laten verwerken.  In overleg maken we de keuze voor de style van de muziek en instrumenten.

Jullie kunnen samen een lied laten maken, je kunt je partner verrassen met een persoonlijk lied of misschien krijgen jullie het wel cadeau..

Natuurlijk kun je dit lied laten afspelen tijdens de officiële plechtigheid of in de kerk. Maar nog jarenlang kun je genieten van deze blijvende herinnering!

Kiezen jullie er ook voor om een trouwvideo te laten maken? Je mag dan meestal muziek opgeven die bij jullie passen. Hoe zou het zijn om jullie persoonlijke lied te horen terwijl de beelden van de grote dag aan je voorbij gaan?

beluister hier voorbeelden van huwelijksliedjes.

Een gedachte over “Huwelijk

  1. Via Facebook: maart 2014 Voor ons huwelijk kregen we van mijn collega’s (waar Elianne er één van is) en werkgevers het prachtige lied cadeau! Het was voor ons een verassing, en wat voor een! Elianne heeft een prachtig lied geschreven met een betekenisvolle tekst. Het is een cadeau wat we niet alleen op het moment zelf heel bijzonder vonden, maar wat we ons ook altijd zullen blijven herinneren. En regelmatig zet ik het lied nog op! Dankjewel Elianne!
    Djurre & Willemijn
    http://www.youtube.com/watch?v=iWbCdP9TfYI

Reacties zijn gesloten.