Healing Muziek Bundel

Ben jij op zoek naar muziek voor jouw geleide meditaties of hypnoses gericht op healing?

Muziek voor onder de opname van jouw geleide audio in dit thema heb ik met veel zorg samengesteld in de Healing muziek bundel.

3 verschillende muziektracks  die helemaal in het thema staan hiervan, en ook op de frequentie hiervan.

Twee healing frequencies zitten in deze bundel.

174 Hz muziek track (solfegio muziek)  heeft invloed op het verminderen van fysieke pijn en geeft je organen een gevoel van veiligheid en zekerheid.

De tweede muziektrack in deze bundel is de 396Hz track die helpt het bij het loslaten van belemmerende emotionele patronen als angst en schuldgevoelens.

Meer over healing freuquency music. 

Ook heb ik een Binaural Beat gecomponeerd op 2 Hz toegevoegd, deze delta beat is een binaural beat die de hersenen laat trillen op niveau van diepe heling.

Een Binaural Beat gecomponeerd op 6 Hz, en deze is heel geschikt om te gebruiken voor geleide meditaties of hypnoses om in diepe ontspannings staat te komen.

Lees hier meer over verschillende Binaural Beats.

Deze bundel is perfect voor jouw helende meditaties en hypnoses!

Alle muziekstukken zijn op 432 of 528 Hz gecomponeerd.

Je hebt natuurlijk voordeel als je een bundel aanschaft!

Een bundel met 3 tracks kost 175 excl. 

Luister de beats uit de bundel

 

Deze beats zijn heel geschikt als je op zoek bent naar rechtenvrije muziek die je vrij mag gebruiken voor jouw Yoga Nidra’s.  Bijvoorbeeld omdat je jouw audio’s wilt verkopen aan jouw klanten. 

De muziektracks hebben een duur van tussen de 15 en 30 minuten en zijn allemaal loop-baar. Je kunt ze dus verlengen zolang als je wilt. 

 

Gebruiksvoorwaarden

Ja, je mag de muziek gebruiken voor jouw eigen geleide hypnose, en deze track met jouw stem laten downloaden of verkopen op jouw eigen platform. De aanschaf van de muziek is een persoonlijke licentie. De losse muziektrack mag je niet doorsturen, uploaden of delen met anderen. 

Nee, als je de muziek afneemt, mag je deze alleen gebruiken voor het inspreken van jouw geleide meditatie, hypnose of visualisatie. 

Je mag de muziek niet los, ergens online uploaden, aanbieden of doorverkopen. 

 

Meer muziek bundels!

Je zoekt muziek voor jouw eigen geleide meditaties of hypnoses die je wilt verkopen.
Maar welke muziek kies je? 

Speciaal voor verschillende meditatie thema’s heb ik muziekbundels samengesteld. 

Alle bundels zijn met veel zorg samengesteld, passend bij de feel & vibe & frequenties van de thema’s van de bundels zodat ze nog meer passen bij het doel, de boodschap en de woorden van jouw geleide meditatie.

Met deze bundels heb je een prachtig pakket om je eigen meditaties mee te ontwerpen. In elke bundel zit muziek om je meditaties, hypnoses naar next level te brengen.

Ze zorgen voor ontspanning en werken diep door in het systeem van de luisteraar.

Alle muziekstukken zijn op 432 of 528 Hz gecomponeerd. 

Elianne Rumahloine

IGIC, Canarisch BTW nummer: Y1303231L

error: Content is protected !!