Gezongen jingle op maat voor het Youtube kanaal van Annic van Wonderen

Gezongen jingle op maat Youtube kanaal Annic van Wonderen

Vandaag vertel ik kort iets over de gezongen jingle op maat die ik maakte voor het Youtube kanaal van Annic van Wonderen.

Annic is een talentvolle jonge vrouw en heeft alles goed op een rijtje. Zowel zakelijk als privé weet ze perfect waar ze voor staat, wat haar misscie is en waar ze van houdt! Ze inspireert duizenden vrouwen op veel aspecten. Door haar website www.annicvw.com (voormalig fashionnews.com) en ook met haar eigen Youtube kanaal waar ze video’s maakt over diverse onderwerpen. Van ondernemerschap, lifestyle en ook haar privé leven inspireert veel vrouwen.

Het proces van het maken van een jingle op voor een Youtube kanaal gaat zo…
Voordat ik een jingle kan maken doe ik altijd een beetje vooronderzoek. Bekijk ik video’s en hou een ‘intake’ gesprek. Ik stel tijdens het intake gesprek vragen om de wensen in kaart te brengen.

Het was voor mij  heel prettig om Annic te interviewen via Skype. Juist omdat ze goed weet wie ze is en wat ze over wil brengen.
Ik vind het een eer om haar vibe te (hebben) mogen vertalen naar het muziekje wat in (bijna) elke vlog of Youtube video te horen zal zijn aan het begin.
Met muziek aan het begin van een video wordt een stempel gezet op de sfeer die je mee wilt geven.
Uit het gesprek had ik genoeg informatie om aan de slag te gaan. Wat me vooral bijbleef was de positiviteit. Ik schreef deze notitie op:

“Positiviteit is wat ze ‘is’ én daarom uitstraalt! Ze wil elke vrouw inspireren met haar eigen leven om dát te doen in het leven waar zij gelukkig van wordt.”

Daar ging ik mee aan de slag. Het moest een catchy, feel – good muziekje met zang worden.

En dit is het resultaat!

En dit vond Annic ervan:
Aan het begin van deze video kun je horen hoe Annic haar jingle gebruikt. En vanaf minuut 14.06 vertelt  Annic wat zij van haar jingle vindt! Enjoy!

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=Ovp_INe1P-M[/embedyt]