Uniek lied op maat voor elke speciale gelegenheid. Compositie, tekst en zang op maat.

Een volledig gepersoanliseerd lied op maat is een uniek lied wat is gemaakt voor een bijzondere gelegenheid. Van compositie, zang en persoonlijke tekst.
Jouw herinnering of gevoel vertaal ik naar een lied.

Beluister hier een aantal voorbeelden:

 

Elk volledig gepersoanliseerd lied op maat is maatwerk van compositie, zangmelodie en tekst. Je kunt al je wensen aangeven!
En eigenlijk is (bijna) alles mogelijk.
Als jij je verbonden voelt met het lied, is mijn missie geslaagd!

Over Elianne

Elianne, sta versteld…. Wat ben jij een mooi pad ingeslagen. Volgens mij heb ik je van je 4e jaar af pianoles gegeven. Tot je 9e ofzo. Noten lezen was niet je sterkste kant, maar dat was ook niet nodig, je muzikaliteit maakte dat volstrekt overbodig! Groet van je oude pianojuf Elvira Dik

Elvira Dik

Kinderlied op maat

Het lied past heel goed bij mijn kleindochter. Het is speels, heel vrolijk en past goed bij haar leeftijd.  Ik ben zelf niet muzikaal maar kan wel heel goed horen hoe melodieus dit liedje is. De muziek is prachtig. Het is een kinderliedje, echt gemaakt om mee te zingen en tegelijkertijd ook voor ons heel fijn.

Reactie na online gesprek voor een gepersonaliseerd lied op maat

Bedankt voor het leuke gesprek! Fijn om je nu in het echt gesproken te hebben. En dankzij jou heb ik nu ook bedacht wat er op de trouwkaart moet, en het bedankje heb ik ook gelijk gevonden.. Het duurde even maar nu valt het samen. Was ook wel een hele leuke ervaring om zo over m'n eigen relatie te vertellen. Normaal denk ik er niet zo over na... Ik ben nu al helemaal blij met je 🙂

Jubileumlied op maat

Wow Elianne, mooi!Helemaal goed. Heftig en zacht tegelijk. Je stroomt! You rock! 🙂

Nathalie

Geboortelied op maat

Ik heb een geboortelied laten maken door Elianne voor mijn dochtertje Saar. Van te voren hebben we goed doorgesproken wat er aan tekst in het liedje moet zitten en welke melodie ik graag terug wilde horen. Ik heb daarop in spanning afgewacht en Elianne de naam doorgegeven voordat Saar geboren is. Ik vond het erg mooi om de naam erin verwerkt te hebben. Net een paar dagen voordat Saar geboren werd was het liedje af. Ik vond het een prachtlied!!!!! Ik kreeg er kippenvel van, want dit ging over mijn dochtertje en de tekst was precies zoals ik wilde. Ik had het zelf niet mooier kunnen maken. Het geboortelied hangt nu in een lijst op haar kamer, zo mooi vind ik het liedje en Saar hopelijk later ook!

Dana

Kinderlied op maat

Wat is het mooi geworden zeg, erg leuk en compleet ook. Mijn complimenten! Je bent met het tempo wat lager gaan zitten. Dat was wel even wennen maar ik vind het een goede keuze. De gesproken herhaling(en) vind ik ook erg leuk! Wordt het lekker speels van. Het is zo heel erg bereikbaar vind ik. Aan het einde heb je er voor gekozen om het vallen te vertragen/uit te stellen. Wel grappig want ik had het eerst langzaam en heb er juist voor gekozen om het te versnellen. Dit om te voorkomen dat de kinderen al op de grond liggen voordat het nummer is afgelopen. Doordat je het woord grond hebt aangedikt weten de kinderen dat ze dan pas moeten vallen. Daarvoor kunnen we het vallen leuk voorbereiden door eerste te gaan wiebelen. Ook weer een goede aanpassing. Zo zie je maar dat ieder zijn/haar vakgebied heeft en dat dit duidelijk de jouwe is.

Ik ben er erg blij mee. Ik denk dat dit erg aanspreekt bij de kinderen

Martin

Boekpresentatie muziek bij het boek “Moeders & dochters”

Het voelt kloppend en aanvullend in wie ik ben en waar ik anderen toe uitnodig. Mijn pad, jouw pad. Ik geniet.

Linde

Huwelijkslied op maat

Voor ons huwelijk kregen we van mijn collega’s werkgevers het prachtige huwelijkslied op maat cadeau! Het was voor ons een verassing, en wat voor een! Elianne heeft een prachtig lied geschreven met een betekenisvolle tekst. Het is een cadeau wat we niet alleen op het moment zelf heel bijzonder vonden, maar wat we ons ook altijd zullen blijven herinneren. En regelmatig zet ik het lied nog op! Dankjewel Elianne!

Willemijn

Zo werk ik..
Om jouw herinnering of gevoel van een speciale gelegenheid zo goed mogelijk te vertalen in een liedje op maat, maken we eerst een online afspraak of telefonisch waarin ik jou interview.

Vooraf stuur ik je per mail een aantal vragen zodat je al een idee hebt wat ik van je wil weten.
Je denkt dan ook alvast na over belangrijke woorden, je exacte gevoel en wensen.
Tijdens het interview brengen we het samen precies in kaart en  en overleggen we over de mogelijkheden.
Na het interview ga ik aan de slag. Dan begint voor mij de ‘puzzel’ .

Het creatieve proces bestaat uit:

 • Muziek componeren en opnemen en zangmelodie maken
 • Tekst schrijven
 • Opnemen van de zang
 • Mixen
 • Als het lied of de muziek af is,  krijg je dit toegestuurd via de email in mp3 of WMA formaat.

Een paar voorbeelden…

[huge_it_videogallery id=”6″]

Bestellen?

[easy-pricing-table id=”1690″]

  Jouw naam (verplicht)

  Jouw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Jouw bericht

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.