Gepersonaliseerd lied op maat cadeau doen

WAT IS MOOIER DAN EEN GEPERSONALISEERD LIED OP MAAT CADEAU GEVEN AAN IEMAND DIE JE DIERBAAR IS?

Een eigen lied op maat ter ere van een geboorte, huwelijk, liefde, herinnering, wens afscheid of…

Geboortelied cadeau doen
Je wordt vader of moeder (of je vrienden / familielied krijgen een kindje) en wilt het meest speciale – originele en bijzondere cadeau aan je (vrouw /vrienden /familieleden) en kindje geven? Dan zit je met een geboortelied goed. Hoe bijzonder is het trouwens als je op latere leeftijd je eigen geboortelied kunt terughoren?!! De verwachting van de  ouders, het geluksgevoel dat jij als kind op komst was of de wens die er voor jouw leven is vastgelegd.. Dat moet een heel fijn gevoel geven.

TIP: Je kunt het lied op maat ook per email versturen (in plaats van of bij) om de geboorte kenbaar te maken! Ik maakte zelf een mooi digitaal kaartje voor de naam en andere gegevens, en deed de muziek in de bijlage (hoe origineel kun je zijn 🙂 ) en het is ook nog een goedkope en helemaal van deze tijd manier ook!
Tegenwoordig doet iedereen bovendien alles via What’s app. Snel, makkelijk, groot bereik en goedkoop!

Voor mensen die geen email hebben, kun je ook een cd-tje branden en deze opsturen!

Liefdeslied cadeau doen
Je kent een stel die een (gedwongen) afstandsrelatie hebben? Bijvoorbeeld doordat één van de twee op uitzending is, of omdat de ander in het buitenland woont? Met een lied voor / over hun twee steek je ze een hart onder de riem en kun je hen toch een beetje dichter bij elkaar laten voelen.

Ook kun je een moederlied / vaderlied / grootouder lied of vriendschapslied laten maken of voor je meest bijzondere vriendschap. Wat is dat wat je altijd al wilde vertellen aan diegene wilde vertellen? Waar ben je dankbaar voor?

Huwelijkslied cadeau doen
Je beste vrienden / oom en tante / ouders / ander familieleden of ander belangrijk personen in je leven gaan trouwen? Geef ze het meest originele huwelijkscadeau (met een groep?). Niet als grapje, maar laat je wens vertalen, of aan mij hoe jij / jullie de liefde zien, dan maak ik een speciaal liedje voor het aanstaande echtpaar.

Afscheidslied / herinneringslied cadeau doen
Als iemand met pensioen gaat, is een lied op maat een origineel cadeau waarmee je echt je dankbaarheid kunt  tonen.

Iemand in je omgeving is een heel dierbaar persoon verloren. Muziek kan dan steun geven in fijne en minder fijne tijden van gemis. Een herinneringslied over de persoon die zo ontzettend wordt gemist kan helpen om even weer terug te komen bij de fijne tijd samen.

BELUISTER VOORBEELDEN VAN LIEDJES DIE CADEAU ZIJN GEDAAN

[huge_it_videogallery id=”6″]

 Je bent door iets ontzettend geraakt, en wil dat gevoel vastleggen in een persoonlijk lied.

Andere gebeurtenissen om een lied op maat voor te laten maken

Hieronder een aantal voorbeelden van de mogelijkheden. Heb je zelf een ander idee, alles is bespreekbaar en (bijna) alles mogelijk!

Gezin
Bijvoorbeeld voor je nog ongeboren kindje, voor je peuter – kleuter – tiener of volwassen kind of voor jullie als gezin. Wat zijn belangrijke dingen die je altijd wilt dat je kind(eren) onthouden?

Liefde
Een lied voor je partner. Je gevoel voor altijd laten vastleggen in een eigen liefdeslied en daarmee je dankbaarheid tonen en je liefde eren.

Als jij en je partner een tijd gescheiden van elkaar moeten wonen (bijvoorbeeld door uitzending als militair of buitenlandse liefde) kun je een lied laten maken wat speciaal van jullie is. Door het luisteren van jullie eigen lied ben je toch even bij elkaar, want bij het luisteren van het lied beleef je elkaar.

Ook kun je een moederlied / vaderlied / grootouder lied of vriendschapslied laten maken of voor je meest bijzondere vriendschap. Wat is dat wat je altijd al wilde vertellen aan diegene wilde vertellen? Waar ben je dankbaar voor?

Huwelijk
Misschien ga je wel trouwen of ben je getrouwd en wil je jullie wens die je hebt voor je huwelijk ook laten vereeuwigen in een lied.

TIP Laat je eigen ‘huwelijks aanzoek lied’ maken en laat alle redenen horen waarom je met juist diegene wilt trouwen!
Daarna kun je dit lied ook versturen per email om je huwelijk aan te kondigen!

Afscheid en herinnering
Je wilt alle fijne dingen herinneren aan een belangrijk persoon die is overleden. Dan kun je altijd even terugkomen bij je herinneringen door te luisteren naar het herinneringslied.
Ook als je een belangrijke boodschap wil achterlaten waarin je je wijsheden en wensen wilt laten vastleggen voor mensen die jou dierbaar zijn. Daar is ook een lied op maat geschikt voor.

Met een lied kun je steeds even terugkomen bij die belangrijke herinnering, boodschap en gevoel wanneer en zo vaak als jij wilt

Beluister hier een aantal voorbeelden: