Geleide hypnoses | meditaties met Binaural Beats. De perfecte combinatie.

Om snel, effectief en doelgericht tot je onderbewustzijn toe te treden. 


De geleide grow & flow for wow  hypnoses | meditaties met en op Binaural Beats speciaal ontworpen voor jou als ondernemer. 

Binaural Beats in combinatie met Geleide hypnoses | meditaties?

Al jaren maak ik o.a. op maat gemaakte geleide hypnoses / meditaties om positief te bevallen en andere thema’s om jezelf te empoweren…

De kracht van geleide hypnoses is enorm groot. Omdat je tot wel 200 keer meer ontvankelijk bent voor positieve suggesties. Dat in combinatie met Binaural Beats maakt dit een top combinatie. 

Waarom Binaural Beats?

Je kunt daarmee door middel van het gehoor de trillingsfrequentie van je hersenen beïnvloeden en heel gemakkelijk in bijv. een ontspannen, meditatieve, dagdroom staat komen waarin je onderbewustzijn zeer ontvankelijk is voor positieve affirmaties. 
Daar waar je door te mediteren heel veel moet oefenen om in die meditatieve staat te komen, zorgen de binaurale tonen ervoor dat je veel sneller in die ontspannen staat terecht komt. Zie het alsof je met Binaural Beats de snelweg neemt. 
Lees hier hoe Binaural Beats werken! (en lees hier ook wanneer het niet geschikt is)

En die hypnoses / meditaties?

In de geleide hypnoses maak je gebruik van zelfhypnose. Door te luisteren naar mijn stem neem ik je mee in visualisaties, ontspan je elke keer meer en geef ik je mega veel positieve suggesties en affirmaties waardoor je onderbewustzijn wordt aangesproken. Je kunt het ook wel een ‘ positive brainwash’ noemen. Je reset jezelf door het luisteren van deze tracks. Je kunt aan allerlei nieuwe overtuigingen aan jezelf leren en oude overtuigingen laten ‘ oplossen ‘ . Daarnaast ontspan je diep tijdens de meditaties / hypnoses. 

1 + 1 = 2

In mijn ondernemerschap heb ik gemerkt dat je in jezelf tegen allerlei dingen aan kunt lopen wat zich ook in je bedrijf uit. Blokkades en struggles met zichtbaarheid, vertrouwen, balans, intuïtief ondernemen etc.

Ik merkte dat ik steeds meer  baat had bij mediteren | hypnoses en positieve affirmaties om mijn skills te versterken en te vergroten.

Daarom experimenteerde ik erop los met geleide hypnoses op muziek. 

Sinds een jaar componeer ik ook Binaural Beats. Wow en dat is te gek. 

Voor mij was dit 1 + 1 = 2.

De geleide grow & flow for wow hypnoses | meditaties met Binaural Beats speciaal ontworpen voor ondernemers waren geboren. 

Ervaar geleide hypnose | meditatie met Binaural Beats

Geleide meditatie #1 meer vertrouwen

Binaural beat #1 – feel it everywhere

Geleide meditatie #2  zichtbaar zijn

Binaural Beat #2  Your space

Overtuigd van de kracht van Binaureal Beats in combi met geleide hypnoses?

Kijk dan vooral even verder op www.growflowwow.nl

Daar kun je alles terugvinden over mijn nieuwe project 🙂 

En weetje wat het leuke is? Het is voor elke ondernemer, je hoeft geen ervaring te hebben met mediteren. Er zijn geen niveaus.

Je hoeft niks te doen, alleen te luisteren. Je hersens doen de rest 🙂 

  Jouw naam (verplicht)

  Jouw e-mail (verplicht)

  Dit mailtje gaat over:

  Waar kan ik je mee helpen? Tell me :-).

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  error: Content is protected !!