Geboorte – Kindje

Een geboortelied  of kinderlied

Een geboortelied kun je laten maken voor je kindje en is een unieke en bijzondere manier om jullie gevoel te verwerken in een herinnering voor altijd. Ook is het een originele manier om de naam van je kindje bekend te maken. Zelf stuurde ik het geboortelied van mijn kindje via de mail naar iedereen.

En natuurlijk is het heel speciaal om het geboortelied als (kraam)cadeau te krijgen van bijvoorbeeld je partner, familielid of vrienden.

In een geboortelied kun je de naam, jouw speciale gevoel, een gedicht of gebeurtenis laten verwerken.

 

 

 

2 gedachten over “Geboorte – Kindje

  1. “Ik heb een geboortelied laten maken door Elianne voor mijn dochtertje Saar. Van te voren hebben we goed doorgesproken wat er aan tekst in het liedje moet zitten en welke melodie ik graag terug wilde horen. Ik heb daarop in spanning afgewacht en Elianne de naam doorgegeven voordat Saar geboren is. Ik vond het erg mooi om de naam erin verwerkt te hebben. Net een paar dagen voordat Saar geboren werd was het liedje af. Ik vond het een prachtlied!!!!! Ik kreeg er kippenvel van, want dit ging over mijn dochtertje en de tekst was precies zoals ik wilde. Ik had het zelf niet mooier kunnen maken. Het geboortelied hangt nu in een lijst op haar kamer, zo mooi vind ik het liedje en Saar hopelijk later ook!”

  2. “Elianne heeft door het maken van een verjaardagsliedje voor mijn kleindochtertje Olivia ons een onvergetelijk kadeau bezorgd. Ik schrijf ons want het is zowel voor mij, bomma ( Vlaams voor oma) als voor Olivia prachtig mooi.
    Olivia is 3 jaar geworden en Elianne heeft in het liedje heel veel rekening gehouden met haar leeftijd. Zo hernaalt ze steeds het getal 3 en telt ook iedere keer tot 3. Olivia wordt tweetalig opgevoed, daarom zingt Elianne ook in het Engels one two three. Voor Olivia is dat heerlijk want zo kan ze het ook met haar pappa die Engels spreekt zingen.Doordat er een video opname bij het liedje hoort zag Olivia onmiddellijk dat het over haar ging.
    Olivia woont met haar pappa en mamma op dit moment in Nice. En ook al kon ik niet op haar verjaardag fysiek aanwezig zijn door het liedje op te sturen hadden Olivia en ik toch een heel bijzonder moment.
    Olivia zoekt nu het liedje zelf op op de ipad en zingt het uit volle borst mee. Zo mooi om te zien. En we kunnen dit nog een heel jaar doen tot ze 4 wordt. En dan vragen we Elianne gewoon weer om een liedje te maken.
    Ik denk dat een traditie geboren is.”

Reacties zijn gesloten.