FAQ gepersonaliseerd lied op maat

FAQ, Frequent Ask Questions of wel – veelgestelde vragen.

Wat kost een gepersonaliseerd lied op maat?

Ik vraag voor een gepersonaliseerd lied op maat een vergoeding.
Welke afhankelijk is van tijdsinvestering, soms de persoonlijke situatie en het doel waar het voor gebruikt wordt.
Na het interview speken we samen de vergoeding af.

Inclusief:  interview – schrijven van de tekst en melodie – opname muziek en zang.

Hoe ver van te voren moet ik een lied aanvragen?
Creativiteit kun je niet afdwingen. Daarom is het handig om in elk geval een maand voor de datum dat je het graag cadeau wilt doen, of wilt weggeven i.v.m. een verjaardag een aanvraag doet. Vaak kan het ook wel sneller, maar twee weken van te voren is echt het minimum. Het is ook afhankelijk van de drukte op het moment.
Laten we zeggen hoe eerder, hoe beter 🙂

Hoe lang doe je over het maken van een lied?
Gemiddeld ben ik zeker  15 tot 20 uur bezig met het maken van het lied.
Het is lastig om echt uit te drukken in tijd omdat ik ‘ingevingen’ krijg op de gekste en niet zo handige momenten krijg. Op straat, als ik net wil gaan slapen of in de supermarkt.
Ideeën komen en gaan gedurende dag of nacht. De uitwerking ervan zijn de uren die ik kan berekenen. Onderdelen als het  online / telefonisch interview afnemen, maken van de melodie, schrijven van de tekst op basis van jouw gevoel, opnemen van de muziek en opnemen van de zang zijn stappen die ik maak om een lied voor jou te maken.

Maak je het alleen voor geboorte, huwelijk, liefde en andere speciale gelegenheden?
Ik maak ook thema liedjes op maat en Jingle’s, tunes en achtergrondmuziek.

Ik wil graag het liedje zelf live zingen kun je me hier bij helpen?
– Ja dat kan 🙂 Ik vraag hier wel een extra vergoeding voor.
– Ik kan je coachen op interpretatie en zanggebied.
– En je de muziek mét backing vocals aanleveren als je dat wilt.