Een beetje gek geworden

YESSSSSS Ik ga iets heel leuks doen! 

En jaaaa ik ben wel helemaal gek geworden. Maar ga het toch doen. De komende 50 werkdagen ga ik elke dag *werkdag – en niet in mijn vakantie 😉 een nieuwe stockmuziektrack uploaden. 

WHAAAT? Ja, ik denk dat het wel de beste manier is om aan mijn doel te werken. En gelijk ook jullie support een beetje te hebben 🙂

Ik moet er nog een hoop componeren. Maar ik zeg, moet kunnen lukken 🙂 En op deze manier kan ik mezelf challengen en staan er rond halverwege augustus 50 nieuwe tracks online!!!

Mooi vooruitzicht, voor mij en voor jou. Ik zeg win-win!

Ben je er klaar voor? Maandag komt via mijn instagram account @eliannerumahloine de eerste online! Ik zal ze laten horen via Stories, en een link plaatsen in de de ‘linktree ‘ .
Alle muziektracks hebben een nummer, dus mocht je er een tussen horen die je te gek vindt, dan kun je die via de site aanschaffen. 

Doe jij trouwens al mee aan mijn gratis instagram cursus waarin ik je leer hoe je de juiste muziek kiest voor jouw video of podcast?

Dit is voor jou als je:

Niet welke muziek past bij jouw video of podcast

Geen zin hebt om uurren doelloos in de stockmuziekbank rond te luisteren om vervolgens je tijd te hebben verspild en nog steeds niet het juiste muziekje hebt gevonden

Je wel wat wat ondersteuning kan gebruiken bij het kiezen om de juiste snaar te raken bij jouw kijker of luisteraar

Je hebt weinig kaas hebt gegeten van muziek

Wat kun je verwachten?

De Instagram cursus is gevuld met Instagramposts en Stories zodat je in 3 stappen het juiste muziekje kunt zoeken en vinden in de stockmuziekbank.

Na de cursus:

Weet je  waarom muziek veel meer is dan gewoon leuke opvulling en weet je waarom zomaar iets kiezen een gemiste kans is. En kun je de kracht van muziek gaan gebruiken voor jouw video of podcast. Meer verbinding, herkenning en eenheid in jouw content. 

Heb je een eigen soundprofile, en weet je hoe je de juiste muziek kunt vinden vanuit jouw kernwaarden, feeling en vibe. 

Ga je muziek zoeken leuker vinden en zal je doelgericht kunnen zoeken waardoor je veel tijd bespaart om de muziektrack naar keuze te vinden die past bij jouw video of podcast. 

Wat krijg je nog meer?

Je krijgt heel veel praktische tips en tricks hoe je kunt zoeken, muzikale huisstyle inspiratie en heel belangrijk:

onder de posts heb je de mogelijkheid om muziek en audio gerelateerde vragen te stellen aan mij. 

Sounds good toch?