Do I need to say more? :-)

50 % korting op alle liedjes met naam t/m 31 maart 2017. Betaal 14, 50,- in plaats van 29,-!

Is er binnenkort in je omgeving iemand jarig? Of is er een baby’tje geboren die je een prachtig welkom op de wereld wenst met een eigen geboorte liedje met zijn of haar naam? Of wellicht ken je een peuter of kleuter die je wilt verrassen met een eigen meezing en dans liedje met zijn of haar eigen naam?! Een slaapliedje met naam is ook super rustgevend om te laten maken voor een baby of peuter!

Beluister hieronder alle liedjes met naam. Ik zing alle liedjes per stuk in, dus je kunt elke gewenste naam aanvragen. Ik lever ze in mp3 bestand en verstuur het per email, en natuurlijk ontvang je ook een PDF bestand met een persoonlijke songtekst!

Geboorteliedje met naam:

Dit is het eerste geboorteliedje in Nederland!
Uniek, liefdevol en persoonlijk kraamcadeau voor elke  baby én ouders!

 

Kinderlied met naam:

Dit lied is super vrolijk, en daagt uit om mee te doen. Elke peuter / kleuter wordt blij van dit lied!! Alle kinderen zijn verrast als ze hun eigen naam horen 🙂

 

Slaapliedje met naam:
Sssst… dit slaapliedje met naam is rustgevend voor elke baby.. én ouder 😉 Een heel ontspannend, persoonlijk en warm cadeau voor elke baby / peuter! Maakt voor elk kindje  het (avond) slaapritueel compleet!

 

Verjaardagslied met naam:
Dit verjaardagslied is een heel bijzonder cadeau waarin de belangrijkste wensen voor een mensenleven de jarige worden toegezongen. Natuurlijk met naam. Heel gaaf voor elke (jong) volwassene!

Bestel via info@muziekfabriekonline.nl