Dat klinkt mij als muziek in de oren.

Deze week bedacht ik mij dat ik een aantal dingen anders wil doen.
En als ik het opschrijf, wordt het ook wat concreter, meer helder, en ben jij getuige. Dus moet ik het doen ; – ) In elk geval voor mezelf.

Ik wil mezelf uitdagen om meer muziek te maken, meer te schrijven over de muziek die ik maak,  en ook muziek te delen die ik eerder maakte maar ongehoord op mijn pc blijft staan. Zonde. Vinden heel veel mensen. En dat is ook eigenlijk wel zo.

Vorig jaar stelde ik een aantal vage doelen. Soms krijgen ze vorm, soms niet. En dat is prima. Maar ik zou toch wel graag meer Jingle’s willen maken. Muziek voor vlogs, Youtube kanaal muziek, soundlogo’s, korte tunes en dat soort dingen.
En ook zou ik graag muziek af willen maken. Ik begin soms en dan haak ik af. Sjaak afhaak. Niet goed, ik weet het.
Ook wil ik graag meer mensen blij maken met mijn gepersonaliseerde liedjes..
En meer themaliedjes maken, vertellen over mijn activiteiten, nieuwe samenwerkingen aangaan en in de toekomst ook een mini ‘stokmuziek bank(je)’ openen…

Wil ik te veel? Of moet ik het gewoon lekker alles aanpakken zoals de wind waait?Wellicht helpt een beetje structuur?

Om een beetje, ienimieni beetje hou vast te hebben, ga ik maar met thema weken beginnen.  Dat klinkt mij als muziek in de oren.
Een keer in de twee weken of maand hou ik ‘ de we(e)k(en) van’ … (het thema lied of…)
Maak ik een maatproductie in die weken, of load ik iets op wat ik eerder maakte.

Afgesproken? !