Meditatiemuziek

Rustgevende muziek

Hoi Ik ben Elianne

Ik ben de componist van de muziek. En de oprichtster van de Muziek Fabriek Online.
Muziek fascineert me. En ik laat me inspireren door voornamelijk de natuur. Ik noem mezelf ook wel een ‘ biologische componist.’

 Er is zoveel te vinden online.  Maar wat mag je nou wel en niet gebruiken? Daar hoef je je met mijn muziek geen zorgen over te maken. Want mijn muziek is vrij te gebruiken als achtergrondmuziek voor in jouw praktijk, lessen, coachings, ja zelfs als je online gaat en de playlists aanzet dan mag dat. 

Nog een vraag? Drop 'm hieronder 🙂

  Jouw naam (verplicht)

  Jouw e-mail (verplicht)

  Dit mailtje gaat over:

  Waar kan ik je mee helpen? Tell me :-).

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  error: Content is protected !!