Alle problemen die zich in je business manifesteren zijn eigenlijk reflecties van jezelf als mens.

De spiegel van onbewust opgeslagen overtuigingen. Waarvanuit je denkt, voelt en keuzes maakt. En waardoor je soms vast zit. Waardoor je het gevoel kan hebben rondjes te blijven lopen.

 

Overtuigingen zitten als het ware opgeslagen in jouw  hersenen of ‘ interne computer’ . In mapje X zit deze overtuiging en daar hoor X gevoel bij. En daarom doe je iets wel of niet.  Zo werkt het brein.

Goed nieuws is dat je jezelf kunt resetten. Dat je de overtuigingen die opgeslagen zitten in jouw interne computer kunt vervangen.

Je kunt jezelf als het ware ‘ positief brainwashen’. En je negatieve overtuigingen vervangen voor positieve overtuigingen. Zodat je het gaat geloven, voelen en daar naar gaat handelen.

Toen ik 5,5 jaar geleden in aanraking kwam met geleide hypnoses was ik eerst nog wat sceptisch.

Ik zocht een manier om mezelf voor te bereiden op een positieve en ontspannen bevalling destijds van mijn tweede kindje. 


Toen kwam hypnobirthing op mijn pad. Ik omarmde de geleide hypnoses en herhaalde dit de laatste 9 weken van mijn zwangerschap. 

Toen dacht ik; als dit werkt, zal ik er voor zorgen dat ik meer vrouwen help om zo’n fantastische bevalling te hebben. 

 

Wat er gebeurde?

Ik veranderde in 9 weken van een vrouw die angstig was voor de bevalling naar een vrouw vol zelfvertrouwen. Ik was in staat om door de kracht van de herhaling van zelfhypnose en affirmeren mijn onbewuste overtuigingen, zorgen en angsten te transformeren.
Het was voor mij een groot cadeau om mezelf positief te brainwashen. En mijn hoogste doel te behalen: de meest fantastische geboorte aan mijn dochter cadeau te geven, in ontspanning en vol vertrouwen. Positief en in control. Na die geweldige ervaring, een positieve, ontspannen en total ‘ in control’ bevalling, en besloot ik zelfs om hypnobithing docent te worden.

Steeds meer merkte ik dat wat ik had geleerd en beoefend rondom zelfhypnose, je ook voor alle andere dingen kan inzetten in je leven.

Ik begon met het ontwerpen van geleide hypnoses op maat. De combinatie muziek en geleide hypnose was voor mij een perfecte combinatie. Alles kwam voor mij bij elkaar. 


Nadat ik een paar jaar geleden kennis maakte met Binaural Beats was ik verkocht. 

Dit wilde ik ook maken. Met binaurale tonen kun je de trillingsfrequentie van je hersenen beinvloeden. Het is ook wel de ‘ highway’ nemen naar o.a. een meditatieve staat.
In combinatie met geleide hypnoses is dit een super snelle en effectieve weg om negatieve (onbewuste) gedachtes te vervangen voor positieve overtuigingen. 
Waardoor je meer kunt shinen. Waardoor je vanuit ontspanning en flow kunt ondernemen. Waardoor je vanuit trots en zelfwaardering meer manifesteert en blij bent in je business. 

Door je groei en flow kun je nog meer creëren dan wat je nu al doet.


Door grow & flow, ervaar je meer WOW in je leven en business. Sounds good toch?!

Ik geloof in de kracht van (geleide) hypnose en meditatie. 
Ik geloof in de kracht van Binaural Beats.

En ik geloof ook dat dat in jouw persoonlijke leven en je ondernemerschap heel veel goeds kan brengen. 

Ik geloof dat je jezelf positief kunt brainwashen. Dat is voor mij inmiddels zowaar bewezen.

Je onbewuste overtuigingen kunt vervangen door overtuigingen die jou helpen om te zijn wie je wilt zijn. 

De officiële aankondiging kan natuurlijk niet uitblijven nu. Ik ben al maanden bezig met het creëren van een online trainingsprogramma. 
Op 1 maart start dan ook de eerste editie van het Grow, Flow, Wow trainingsprogramma. 
Over precies:

  • 00Dagen
  • 00Uur
  • 00Minuten
  • 00Secconden

Vergroot je vertrouwen, intuïtie, zachtheid, potentie, ontspanning en flow in 9 weken tijd met geleide hypnose | meditaties en binaural beats zodat je persoonlijk groeit, en meer wow resultaten creëert in je bedrijf.

error: Content is protected !!